TIPS

Här har vi samlat våra tips på hur du kan få ut det mesta utav din resa till Östersund.

  • Alla
  • Aktiviteter & evenemang
  • Vinter
  • Möten
  • Sommar
  • Hälsa & Träning

Att plötsligt gå från vardagens fartfyllda tempo till en tyst och lugn miljö kan göra det svårt att komma ner i varv. Vart ska du börja och vilka spaupplevelser hjälper dig att hitta ditt inre lugn direkt? Sitt still i båten medan vår spa-expert Carina guidar dig i hur man upplever spa på bästa sätt.

Läs mer

Att hitta den perfekta presenten till din mamma kan dock vara en utmaning. Men oroa dig inte! Vi har samlat ihop sju unika och betydelsefulla morsdagspresenter som kommer att få din mammas hjärta att smälta.

Läs mer

Att sitta på samma stol timme efter timme är oftast inget som får idéerna att sprudla. Lämna den traditionella konferensformen bakom er och addera en energigivande utomhuspaus i dagschemat.

Läs mer

Ta det lugnt, andas ut och checka in på Frösö Park Hotel för en välförtjänt paus under resan hem. Ladda batterierna med spa, god mat och sköna hotellsängar innan er avfärd dagen efter.

Läs mer

Letar du inspiration till hemestern? Vi har skapat sommarens härligaste buckligt för dig som turistar eller bor i Jämtland.

Läs mer

Vi har satt ihop vinterns roligaste och härligaste bucketlist – vinter i Jämtland edition. Isbada, ha snöbollskrig och skida i månljuset.

Läs mer

Kombinera lössnö och manchester med avkoppling och återhämtning, låt pulsen gå upp på dagen och landa på kvällen.

Läs mer

Skidsäsongen är här – vi har listat våra favorit-skidorter i Sverige som bjuder på den bästa skidåkningen. Vilken skidort passar dig?

Läs mer

Här har vi listat 6 saker som kanske inte är livsnödvändigt men som gör skidturen i fjällens toppar och dalar lite skönare. 

Läs mer

Upptäck pärlor i Sverige och framförallt Jämtland i sommar – platser som är orörda, vackra och vidsträckta, där möjlighet till hög puls, låg puls och reflektion ligger nära tillhands. Här är våra tips!

Läs mer

5 tips att göra på sportlovet i Östersund, utan att behöva sitta timmar i bil för att få magiska sportlovsminnen fyllda av snö och aktiviteter.

Läs mer

Golf är en sport i vår smak, den får pulsen att gå upp, och landa på samma gång. Med Storsjön och Oviksfjällen som ridå så är det inte konstigt att vår granne, Östersund-Frösö Golfklubb, är en av Sveriges vackraste golfbanor.

Läs mer

Hösten serverar oss sprakande färger, mysigt regn och fantastiska råvaror. Här har vi skapat listan som får dig uppleva det bästa av Jämtland tillsammans med familjen.

Läs mer

Drømmer du om en eksklusiv og avslappende ferieopplevelse? Velkommen til Frösö Park Hotel, en oase av luksus og komfort i vakre omgivelser.

Läs mer

Vi tror på frisk luft, uteliv och träning. Ert möte eller konferens blir effektivare och kreativare om ni kryddar det med aktiviteter. Då sätter man hjärna och hjärta i arbete. Hos oss på Frösö Park Hotel finns alla förutsättningar till olika aktiviteter.

Läs mer

Vår filosofi är att de flesta människor både mår som bäst och får sina klokaste idéer när de är ute och rör på sig. Det har vi tagit fasta på när vi skapat vårt konferenskoncept. Omgivningarna inbjuder till både promenader, skidturer och golfrundor och tillsammans skapar vi det möte du vill ha.

Läs mer

Två minuter från Frösö Park Hotel hittar du en av Sveriges populäraste och vackraste kyrkor att gifta sig i, Frösö Kyrka. Kyrkan är byggd på 1100-talet och med vidunderlig utsikt över Storsjön och Oviksfjällen så förstår man varför den är så populär. Utsikten fyller er dag med extra magi och får era gäster att tappa andan.

Läs mer

I Östersund finns flera stränder, badplatser och bryggor som ger dig förutsättningar för några timmar där du kan fylla på med energi.

Läs mer

När ni är i Östersund så får ni inte missa Jamtli, vårt eget Nationalmuseum. Det är ett spännande, intresseväckande och smått magiskt historieland med rollspelsmiljöer under sommaren och mängder av utställningar året om. Museet har utökat sin verksamhet under mer än 100 år och verkar för att bevara länets traditionella folkkultur.

Läs mer

Att ta tid för varandra över en kopp kaffe är viktigt för att vi ska må bra och Östersund, Frösön och Rödön är riktiga cafémeckan

Läs mer

Något som både tar och ger energi till hela familjen är just bad. Om ni är sugen på äventyrsbad med vindlande rutschkanor, forsar och hopp, eller kanske bara en lugn dag i relaxen med bubbelbad och bastu så erbjuder Storsjöbadet det mesta

Läs mer

Skapa minnen när du turistar i Jämtland. Här har vi listat de tio besöksmål, attraktioner och aktiviteter som vi tror du kan gilla när du rör dig i vårt vackra landskap

Läs mer

Har du aldrig besökt Storsjöyran så har du något att se fram emot. Gillar du att upptäcka nya band, artister och musikstilar så Storsjöyran något för dig. Musik och folkfest i flera dagar

Läs mer

Vinterstaden Östersund bjuder verkligen upp till fest vintertid. Här finns otroligt mycket att njuta av när snön och isen har lagt sig. Vi älskar våra backar, våra isar, våra parker och våra skogar, men även allt det andra som vi kan njuta av inomhus när vädrets makter säger ifrån. Här har vi listat våra topp tio vinteraktiviteter

Läs mer

Det finns flera fina utsiktsplatser att besöka för dig som vill få en fin vy över Östersund, Frösön, Storsjön och fjällen. Vi tipsar om våra tre bästa utsiktsplatser

Läs mer

Får du energi och kraft när du sitter på cykeln? Du behöver faktiskt inte ta dig så långt ifrån stan för att uppleva riktigt bra cykling. På sommaren öppnar Gustavsbergsbacken upp för dig som är sugen på lite liftburen cykling för att sedan kasta dig utför Frösöberget på cykel.

Läs mer

Kraften i naturen hjälper oss att orka mer och må bra. Finns det något härligare än att ge sig ut i naturen, promenera en sväng i skogen, ta en cykeltur längs vattnet eller kanske plocka svamp eller bär. Frisk luft gör susen för både kropp och själ. Så varför inte nyttja naturen även som träningspartner?

Läs mer

Frösö Kyrka ligger vackert belägen på Frösöns höjder. Kyrkan är en populär kyrka för bröllop såväl sommartid som vintertid. Det vackra läget gör att kyrkan passar utmärkt för såväl kyrkobröllop som vinterbröllop eller sommarbröllop utomhus.

Läs mer

Vill du väcka kreativitet och engagemang hos dina medarbetare och kollegor? För att skapa ett bra möte med härlig energi så behövs det lilla extra. Här kommer 11 goda råd och tips för ett lyckat och uppskattat möte.

Läs mer

Utomhusträning gör dig både starkare och ger avkoppling. I naturen är vi mer harmoniska, lugna och det finns gott om syre – ultimata förutsättningar att få ut det bästa av din träning. Gör utegymmet till din nya styrkeplats.

Läs mer

Frösö Park Hotel ligger mitt i grönskan på Frösöns sluttningar ner mot Storsjön. Här finns inbjudande stigar och små grusvägar för löpning, mountainbike eller vandring i skog, över ängar och längs Storsjön. Ett konditionspass som höjer pulsen kan också bli din naturupplevelse. Följ med på en tu

Läs mer