Bucketlist – Vinter i Jämtland

En bucketlist är populärt att skriva ihop till sommaren. Men varför inte göra en till vintern? Därför har vi gjort grovjobbet och satt ihop vinterns skönaste bucketlist – vinter i Jämtland edition. Och du, det är helt fritt att sno hela listan rakt av!

 

Åk på skidresa. Både Sverige och Jämtland har många fina skidorter som passar både barnfamiljen, kompisgänget eller den vana offpist-åkaren. Kika in vår lista på vilken skidort som skulle passa dig här.

Ha snöbollskrig. Samla ihop ett gäng, dra på er täckbyxorna och ha ett hederligt snöbollskrig som på gamla dagar. Sätt upp regler och såklart ett roligt pris för det vinnande laget!

Spadag. Ta med vännerna på en heldag på spa. Njut av varma källor och några kalla glas bubbel. Kika in vårt Jämtländska spa här.

Laga mat ute. Det finns få saker som är så underskattade som att laga mat ute. Över en öppen eld utomhus i lagom kyligt väder smakar allting bra!

Åk längdskidor i månljuset. En klar vinterkväll där månen står högt på himlen. Snöra på er pjäxor och glid ut på en kvällstur. Ta med er en termos med varm choklad för ultimat mysfaktor!

Isabada. En utmaning som gör gott för kroppen och som definitivt ska ta plats på din bucketlist.

Åk på hotellweekend. Efter alla vinteraktiviteter utomhus kan en helg eller weekend på ett mysigt hotell vara välbehövligt. Boka din hotellweekend här!

17/17

Stretcha helgen och låt söndagen bli en heldag långt från måsten, stress och vardag. Checka in klockan 17 på lördag och checka ut klockan 17 på söndag.

WEEKDAY VACAY!

Supererbjudande på utvalda datum. Stanna upp och ta ett stort friskt andetag mitt i vardagen – investera i vila och ledighet och få energi som belöning.