OM FRÖSÖ PARK

Frösö Park hotell handlar om att hämta ny kraft. Det är en plats där pulsen får tid att gå upp – Men också tid att landa. En plats som låter dig koppla bort vardagen och fylla på med energi.

Alla som befunnit sig i Jämtland förstår att den här platsen är värd att kämpa för. Jämtland har genom tiderna nämligen, med sin vackra natur och källor till såväl energi som återhämtning, tillhört både Norge, Danmark och Sverige.

Historian som väcker känslor

Frösö Park är så mycket mer än de 139 rum som du kan sova i. Platsen vi ligger på bär en historia som vi på bästa sätt försöker förvalta, och det börjar ända tillbaka till medeltiden. Det var nämligen här som invånarna den 12 mars varje år samlades för att tillsammans ta gemensamma krafttag och beslut om Jämtlands utveckling, under det som kallades för Jamtamot.

I över 300 år var sedan den här platsen en bas för det militära, först med fältjägarregemente och sen som Jämtlands Flygflottilj. En av hangarerna har blivit en kongressarena, kasernhusen rymmer flera stora företag och vi har fått äran att ta över gamla mässen. Där det förut serverades storköksmat till militärer, ser vi nu till att servera högklassig mat till våra gäster. Det är också i den byggnaden du hittar vår reception, bar, spa, gym och konferenslokaler.

Frösö Park Hotel är en del av Strawberry en av Nordens största hotellkedjor med cirka 200 hotell i Skandinavien och Baltikum.