VÅRA AKTUELLA
ERBJUDANDEN & PAKET

LOVE(LY) FRIDAY

Starta helgen på bästa vis. Checka in, koppla av och bara njut en stund innan spa och en romantisk middag väntar i mysiga restaurang Kava.

SWEET SUMMER

Sommar för oss betyder återhämtning och energi. I paketet ingår övernattning, spaentré, middag och tillgång till massor av aktiviteter.

  • Alla
  • PAUS
  • PULS
  • FIRA
  • EVENEMANG
  • SPA
  • KONFERENS

Fira arbetsveckans slut med sköna sängar, välgörande spabesök och lyxig hotellfrukost tillsammans med någon du tycker om. Spa ingår på lördag förmiddag.

Boka nu

Sommar för oss betyder återhämtning och energi. I paketet ingår övernattning, spaentré, middag och tillgång till massor av aktiviteter.

Boka nu

Förhöj sommaren till max med vårt lyxiga hotellpaket Super Summer. Sätt guldkant på tillvaron med spa, sparitual, behandling, middag och bubbel.

Boka nu

Supererbjudande på utvalda datum. Stanna upp och ta ett stort friskt andetag mitt i vardagen – investera i vila och ledighet och få energi som belöning.

Från 799 kr/person

Vi erbjuder privata sällskap yogalektioner på 50 minuter. En perfekt stund för att samla kollegor eller vänner för en stunds avslappnande och hälsofrämjande yoga.

LÄS MER OCH BOKA

Ta en paus från kontoret för 50 min fokusskapande och energigivande lunchyoga. Avsluta lunchpausen med en god måltid i vår restaurang KAVA eller ta med till kontoret.

LÄS MER OCH BOKA

Njut av spa under dygnets sena timmar. Basta, bada, upplev värme och kyla fram till midnatt. 27 oktober kl 19-24.

LÄS MER OCH BOKA

Skäm bort kropp och sinne under vår Selfcare Wednesday 6/3 – för dig som är 13 – 19 år. Öka ditt välmående med spa, härlig yoga och välgörande ansiktskur.

LÄS MER OCH BOKA

Skäm bort kropp och sinne under vår Selfcare Sunday. Under dagen håller vi massor av avslappnande och energigivande aktiviteter som du kan ta del av.

LÄS MER OCH BOKA

Behöver din kropp vila, återhämtning och ökad cirkulation? Ge dig själv en 90 minuter lång paus på yogamattan och upptäck hur både kropp och sinne kommer till ro genom yin-yoga där vi använder massagekoppar.

LÄS MER OCH BOKA

Kombinera avkoppling med uppkoppling och byt ut hemmakontoret mot en kreativ miljö med närhet till pulshöjande och avkopplande vinteraktiviteter.

Läs mer & boka

Låt kroppen komma i balans och upptäck vibrationer och toner som ger dig djup avslappning.

150 kr/person

Kicka igång dagen och fyll på med syre och energi inför helgen. Tillsammans med Studio Östersund har vi komponerat ett härligt morgonpass mixat, styrka och lite flås på 45 minuter.

270 kr/person

Vi bjuder in till Wake up Yoga och frukost under helgerna. Väck kroppen till liv med skonsamma och stärkande övningar för att sedan njuta av en lång mysig hotellfrukost i vår avslappnade restaurang.

320 kr/person

Kombinera mötet med spa och lär känna varandra bättre under avslappnade former

Läs mer & boka

Allt är förberett för att ett effektivt mötesdygn i inspirerande miljö, dygnet börjar och avslutas med lunch

Läs mer & boka

Resvägen till Östersund behöver inte vara lång, konferenspaket inklusive helpension och flyg t.o.r

Läs mer & boka

Prisvärt paket med övernattning, spa och 2-rätters middag.

Från 1124 kr/person

I en svit på femte våningen väntar mousserande vin, fruktfat, choklad och bubbelbadkar. Ett riktigt skäm-bort-dig-paket som kanske rent av blir en gåva den här alldeles speciella dagen?

Från 2975 kr/rum

Med Storsjön och Oviksfjällen som ridå så är det inte konstigt att vår granne, Östersund-Frösö Golfklubb, räknas som en av Sveriges vackraste golfbanor.

Från 1745 kr/person

Är ni en grupp på upp till tio personer och vill uppleva Frösö Park Spa tillsammans eller letar ni efter en bra aktivitet för möhippan eller svensexan?

Från 750 kr/person

Ta med dig två kompisar och dela en svit på Frösö Park Hotel. Spa, relax, träning, härlig frukostbuffé och mjuka hotellsängar. Varva ner och få lite tid för er själva.

Från 1151 kr/person

Att fira jul med alla släktingar kan ta på krafterna även fast man är med dom man älskar allra mest. Vi erbjuder ett alternativ så långt ifrån julskinka och julgranskulor du kan komma.

Från 1395 kr/person

Raketfri nyår för dig och din hund. Finns det något härligare än att gå in i ett nytt år med nya möjligheter och drömmar? Att skåla in sista dagen på året med nära och kära?

Från 2195 kr/pers