VÅRA AKTUELLA
ERBJUDANDEN & PAKET

LOVE(LY) FRIDAY

Starta helgen på bästa vis. Checka in, koppla av och bara njut en stund innan spa och en romantisk middag väntar i mysiga restaurang Kava.

A LOVELY WEEK

Starta helgen på bästa vis. Checka in, koppla av och bara njut en stund innan spa och en romantisk middag väntar i mysiga restaurang Kava.

  • Alla
  • PAUS
  • PULS
  • FIRA
  • EVENEMANG
  • SPA
  • KONFERENS

Raketfri nyår för dig och din hund. Finns det något härligare än att gå in i ett nytt år med nya möjligheter och drömmar? Att skåla in sista dagen på året med nära och kära?

Från 2195 kr/pers

Att fira jul med alla släktingar kan ta på krafterna även fast man är med dom man älskar allra mest. Vi erbjuder ett alternativ så långt ifrån julskinka och julgranskulor du kan komma.

Från 1295 kr/person

Supererbjudande på utvalda datum. Stanna upp och ta ett stort friskt andetag mitt i vardagen – investera i vila och ledighet och få energi som belöning.

Från 799 kr/person

Börja morgonen med avslappnande yin-yoga och samla energi inför helgen. Kombinera med vår härliga frukostbuffé för en ordentlig start på dagen.

LÄS MER OCH BOKA

Kombinera avkoppling med uppkoppling och byt ut hemmakontoret mot en kreativ miljö med närhet till pulshöjande och avkopplande vinteraktiviteter.

Läs mer & boka

Andas ut, väck kroppen och sinnet. Varva värme och kyla för att ge dig själv den bästa starten på dagen. Torsdagar 07.00-10.00.

295 kr/person

Låt kroppen komma i balans och upptäck vibrationer och toner som ger dig djup avslappning.

150 kr/person

Mjuka upp kropp och sinne – yoga och stretch ger verkligen en härlig start på dagen och helgen.

200 kr/person

Kicka igång dagen och fyll på med syre och energi inför helgen. Tillsammans med Studio Östersund har vi komponerat ett härligt morgonpass mixat, styrka och lite flås på 45 minuter.

270 kr/person

Vi bjuder in till Wake up Yoga och frukost under helgerna. Väck kroppen till liv med skonsamma och stärkande övningar för att sedan njuta av en lång mysig hotellfrukost i vår avslappnade restaurang.

275 kr/person

Kombinera möten med spa och lär känna varandra bättre under avslappnade former

Läs mer & boka

Allt är förberett för att ett effektivt mötesdygn i inspirerande miljö, dygnet börjar och avslutas med lunch

Läs mer & boka

Resvägen till Östersund behöver inte vara lång, konferenspaket inklusive helpension och flyg t.o.r

Läs mer & boka

Prisvärt paket med övernattning, spa och 2-rätters middag.

Från 1124 kr/person

I en svit på femte våningen väntar mousserande vin, fruktfat, choklad och bubbelbadkar. Ett riktigt skäm-bort-dig-paket som kanske rent av blir en gåva den här alldeles speciella dagen?

Från 2975 kr/rum

Är ni en grupp på upp till tio personer och vill uppleva Frösö Park Spa tillsammans eller letar ni efter en bra aktivitet för möhippan eller svensexan?

Från 750 kr/person

Ta med dig två kompisar och dela en svit på Frösö Park Hotel. Spa, relax, träning, god mat och mjuka hotellsängar. Varva ner och få lite tid för er själva.

Från 1151 kr/person

Med Storsjön och Oviksfjällen som ridå så är det inte konstigt att vår granne, Östersund-Frösö Golfklubb, räknas som en av Sveriges vackraste golfbanor.

Från 1745 kr/person