RUM

 

 

BOENDE

 

 

 

 

Sköna sängar och tysta rum

Quality Hotel Frösö Park i Östersund erbjuder 330 hotellbäddar fördelat på 139 dubbelrum, familjerum och sviter. Med en bedårande utsikt över Storsjön och fjällvärlden ligger det nya sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat. Hit kommer ofta den med förkärlek till golf eller vintersport, men lika ofta den som vill njuta av ett smakrikt kök, exotisk miljö och avkopplande spa. Alltid nära flygplatsen.

BOKA RUM ERBJUDANDEN PRESENTKORT

PAKET

Sviter // Boka »

Våra sviter är 38 kvadratmeter stora, i rummen finns en 180 cm bred king size-säng och en bäddsoffa för två personer. Rummen är utrustade med två fåtöljer, arbetsbord, platt-tv, telefon, hårtork, espressomaskin, vattenkokare, morgonrock och tofflor. Två av sviterna har bubbelbad.

Superior // Boka »

I superiorrummet som är 24 kvadratmeter stort finns två stycken 105 cm breda sängar, två fåtöljer, TV, gratis trådlöst internet och egen espressomaskin. Rummen har utsikt mot fjällen och trägolv av parkett. Frukost ingår.

Standard // Boka »

I standardrummet som är 24 kvadratmeter stort finns två stycken 105-sängar, en fåtölj, en stor pall, TV och gratis trådlöst internet. Rummet har trägolv av parkett och frukost ingår.

Familjesvit // Boka »

Våra familjesviter är 38 kvadratmeter stora, i rummen finns en 180 cm bred king size-säng, en bäddsoffa och en våningssäng. Rummen är utrustade med fåtölj, arbetsbord, platt-tv, telefon, hårtork och espressomaskin.
Frösö Park for kids 
»

 

Handikappanpassade rum // Boka »

Fem av våra superiorrum och fem av våra standardrum är handikappanpassade fullt ut. I dessa rum finns en 160 cm bred säng samt anpassat sängbord och garderob. I övrigt är inredning och utrustning desamma med gratis trådlöst internet, trägolv, espressomaskin i superiorrummen samt frukost.
Läs mer om tillgänglighet »

På hela våning 1 har vi djurvänliga rum som kan bokas mot ett tillägg på 250 SEK per vistelse. Läs mer här »
Ledarhundar bor kostnadsfritt mot uppvisande av legitimation utfärdad av NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.