VÅRA RUM

  • Alla
  • MODERATE DOUBLE
  • STANDARD
  • SUPERIOR
  • FAMILJESVIT
  • SVITER
  • Tillgänglighetsanpassade

SKÖNA SÄNGAR OCH TYSTA RUM

Frösö Park Hotel i Östersund erbjuder 330 hotellbäddar fördelat på 139 dubbelrum, familjerum och sviter. Med en bedårande utsikt över Storsjön och fjällvärlden ligger sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat. Hit kommer ofta den med förkärlek till golf eller vintersport, men lika ofta den som vill njuta av ett smakrikt kök, exotisk miljö och avkopplande spa. Alltid nära flygplatsen.

STANDARD från 880 KR

I standardrummet som är 24 kvadratmeter stort finns två stycken 105-sängar, en fåtölj, en stor pall, TV och fritt trådlöst internet. Rummet har trägolv av parkett och frukost ingår.

Alla bilder

SUPERIOR från 1080 KR

I superiorrummet som är 24 kvadratmeter stort finns två sängar eller en queen size-säng, två fåtöljer, TV, fritt trådlöst internet och eget kaffekit. Rummen har utsikt mot fjällen och trägolv av parkett. Frukost ingår.

Alla bilder

SVIT från 1980 KR

Våra sviter är 38 kvadratmeter stora, i rummen finns en 180 cm bred king size-säng och en 140 cm bred bäddsoffa. Rummen är utrustade med två fåtöljer, arbetsbord, platt-tv, telefon, hårtork, kaffekit, vattenkokare, morgonrock och tofflor. Sviterna har bubbelbadkar.

Alla bilder

MODERATE DUBBELRUM från 780 KR

Våra Moderate dubbelrum är 24 kvadratmeter stora med ett mindre fönster och två 105 cm breda enkelsängar. Rummen är utrustade med en fåtölj, arbetsbord, platt-tv, telefon och hårtork.

Alla bilder

STANDARD DUBBELRUM (separat byggnad) från 880 KR

Rummen i vår sidobyggnad 8:an rymmer upp till fyra personer och är från 21 kvadratmeter stora. De har två 90 cm breda sängar samt bäddpall (1 säng) eller väggfast våningssäng (2 sängar).

Alla bilder

FAMILJESVIT från 1630 KR

Våra familjesviter är 38 kvadratmeter stora, i rummen finns en 180 cm bred king size-säng, en våningssäng och en bäddsoffa. Rummen är utrustade med fåtölj, arbetsbord, platt-tv, telefon, hårtork och kaffekit.

Alla bilder

HUNDVÄNLIGA RUM

24 av våra rum i huvudbyggnaden är fullt djurvänliga. Önskar du ta med dig vovven på din hotellvistelse så kan du be om att få ett djurrum. Här har vi förberett med hundbädd och skål så din älskling ska få en lika bra vistelse som dig!

Alla bilder

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE RUM

Fem av våra superiorrum och fem av våra standardrum är tillgänglighetsanpassade fullt ut. I dessa rum finns en 160 cm bred säng samt anpassat sängbord och garderob.

Alla bilder

STORA SPAPAKETET

Är en lyxig getaway där njutning står i fokus, låt kroppen få ro och återhämtning, själv eller tillsammans med någon du tycker om.

BRUDPAR

I en svit på femte våningen väntar mousserande vin, fruktfat, choklad och bubbelbadkar. Ett riktigt skäm-bort-dig-paket som kanske rent av blir en gåva den här alldeles speciella dagen?

LILLA SPAPAKETET

Prisvärt paket med övernattning och och vår härliga frukostbuffé. I paketet ingår även entré till Frösö Park Spa samt 3-rätters middag i restaurang KAVA.