LOBBYJOBBA

Att jobba på distans har blivit det nya och vi erbjuder flera produktiva alternativ för distanskontor. Oviksfjällen i väst ger en vacker fond och trailspåren väntar utanför och finns nära till hands, så att du kan ta en hälsosam paus och fylla lungorna med syre och få ny energi mellan mail och zoom-möten. Se våra sköna ”jobba på distans” alternativ nedan:

Lobbyjobba
Kostar ingenting. Köp till dagens lunch som serveras varje dag 11.30-13.00. Wifi är förstås gratis – dessutom är utsikten helt magisk. Välj mellan communitybord eller en avskild soffgrupp framför brasan eller mixa. Lägg till en PT timme, spaentré eller ett lunchkort för en mer effektiv och sund arbetsdag.

Kombinera avkoppling med uppkoppling
Arbeta i lugn och ro, byt miljö och ha allt för ditt välbefinnande nära till hands – 1 timme från hotellet ligger fjällvärldens alla möjligheter för aktiva dagar, i Frösö Park Spa får muskler och sinne skön avkoppling och i vår lobby finns härliga ytor för att koppla upp sig och få dagens arbete gjort. Checka in och bo under flera dagar och kombinera arbete med aktiv vila. Se våra aktuella priser och boka hotellrum här >>

Lägg till paus och puls i arbetsdagen
Om du väljer att byta hemmakontoret mot något av ovan alternativ så har du perfekta förutsättningar att väva in pulshöjande och stärkande aktiviteter i arbetsdagen. Precis utanför dörren finns fantastiska trailleder, hinderbana och utegym och så länge vädret tillåter ligger Storsjöns is på lagom avstånd för en lunchpromenad, vi lovar att arbetsdagen kommer att bli både effektivare och skönare – precis vad var och en behöver just nu.

Bokningsförfrågan