Sju Unika Morsdagspresenter som kommer att få din mammas hjärta att smälta

Morsdag är en speciell tidpunkt då vi får chans att hylla våra fantastiska mammor lite extra, och visa dem hur mycket de betyder för oss. Att hitta den perfekta presenten till din mamma kan dock vara en utmaning. Men oroa dig inte! Vi har samlat ihop sju unika och betydelsefulla morsdagspresenter som kommer att få din mammas hjärta att smälta och visa henne hur mycket du bryr dig om henne.

 1. Överraska med en avkopplande picknick
  Om vädret tillåter, kan du överraska med en picknick i trädgården eller vid en vacker badplats. Packa enkla och goda snacks, som frukt, nötter och annat tilltugg. Ta med en mjuk filt eller stolar att sitta på och njut av en avkopplande stund tillsammans.
 2. Spa-upplevelse
  Ge din mamma en chans för avkoppling och återhämtning med en spa-upplevelse. Unna henne ett presentkort till en spaentré eller skäm bort henne till max med en lyxig behandling. Alternativt kan du skapa en hemmaspa-upplevelse genom att köpa avkopplande badprodukter, doftljus och ansiktsmasker.
 3. Upplevelse
  Ge din mamma en minnesvärd upplevelse som hon kan se fram emot. Det kan vara en weekendresa till en av hennes favoritstäder, en biljett till en konsert eller teaterföreställning hon längtat efter, eller till och med en matlagningskurs där hon kan utforska sin passion för matlagning. En upplevelsepresent visar att du vill ge henne tid att skapa nya minnen och uppleva glädje.
 4. Personligt fotografi
  Ett personligt fotografi kan vara en kärleksfull present som förmedlar starka känslor. Välj en vacker bild av dig själv och din mamma tillsammans eller kanske en familjebild. Rama in fotot och skriv en hälsning på baksidan för en personlig touch. Det är en gåva som kommer att påminna henne om minnena ni delat tillsammans.
 5. Bok av hennes favoritförfattare
  Om din mamma älskar att läsa, överraska henne med en ny bok av hennes favoritförfattare eller en bok inom ett ämne hon brinner för. Vill du att gåvan ska räcka längre? Ge henne en prenumeration på en bokklubb där hon regelbundet får nya böcker att njuta av.
 6. Handgjort kort eller brev
  Ta fram din kreativa sida och skapa ett personligt handgjort kort eller skriv ett brev där du uttrycker din kärlek och tacksamhet. Berätta för din mamma vilken betydelse hon har i ditt liv och hur mycket du uppskattar allt hon har gjort för dig.
 7. Duka upp bordet
  Visa din kärlek och bjud din mamma på en god måltid. Duka upp bordet hemma för en egenlagad trerätters, eller bjud ut henne till hennes favoritrestaurang. På självaste Morsdag dukar vi upp till vår fantastiska brunch med rätter inspirerade av världens alla hörn – passa på att knipa de sista platserna!

Ge din mamma en Morsdag att minnas genom att skapa en avkopplande och lugnande dag som är helt tillägnad till henne. Låt henne känna sig älskad, uppskattad och omhändertagen. Hon förtjänar det allra bästa!

Glad Mors dag!

Mer morsdagsinspiration

SWEET SUMMER

Sommar för oss betyder återhämtning och energi. I paketet ingår övernattning, spaentré, middag och tillgång till massor av aktiviteter.