SKIDÅKNINGENS BÄSTA PAUS

Bilen är fullpackad med väskor och skidutrustning. Barnen sitter otåligt bak i bilen. Ni är alla trötta efter flera långa dagar i backen. Resan hem känns lång, nästan oändlig, och hur ska du göra med eftermiddagens zoom-möte som du hade glömt bort? Ta det lugnt, andas ut och checka in på Frösö Park Hotel för en välförtjänt paus under resan hem. Ladda batterierna med spa, god mat och sköna hotellsängar innan er avfärd dagen efter.

FÖRNIMMELSER AV JÄMTLAND
Ta med hela familjen* till det 1200 m² stora Jämtlandsinspirerade spat. Upplev varma och kalla källor, 4 olika bastutyper och mycket mer. Låt musklerna slappna av efter otaliga timmar i backen eller spåret. I spaloungen finns en stor yta för avkoppling och avslappnande måltider. Där hittar du även vår spabutik med alla våra produkter från ekologiska C/O Gerd. *Barn är välkomna under specifika tider måndag till fredag. Du ser aktuella tider här.

KOMBINERA MED ARBETE
Svårt att slita dig helt från jobbet under vintersemestern? Vi har massor av olika lösningar för dig som behöver arbeta på distans. Sätt dig ner i vår avslappnade lobby för en stunds produktivitet – helt kostnadsfritt. Behöver du en mer stillsam miljö så har vi flera platser nere på vår konferens.  

FAMILJESVIT FÖR UPP TILL FEM
Sprid ut er i olika rum eller boka en familjesvit för upp till fem personer. Våra familjesviter är 38 kvadratmeter stora, här finns en 180 cm bred king size-säng, en bäddsoffa och en våningssäng. Rummen är utrustade med fåtölj, arbetsbord, platt-tv, hårtork och espressomaskin.

BOKA DIN VISTELSE

FAMILJESVIT från 1630 KR

Våra familjesviter är 38 kvadratmeter stora, i rummen finns en 180 cm bred king size-säng, en våningssäng och en bäddsoffa. Rummen är utrustade med fåtölj, arbetsbord, platt-tv, telefon, hårtork och kaffekit.

WEEKDAY VACAY!

Supererbjudande på utvalda datum. Stanna upp och ta ett stort friskt andetag mitt i vardagen – investera i vila och ledighet och få energi som belöning.