Storsjöbadet i Östersund – Energi för hela familjen

Något som både tar och ger energi till hela familjen är just bad. Om ni är sugna på äventyrsbad med vindlande rutschkanor eller kanske bara en lugn dag i relaxen med bubbelbad och bastu, så erbjuder Storsjöbadet det mesta. Ni kan lätt spendera en hel dag i badanläggningens faciliteter. Här finns bubbelpooler, äventyrsbassäng, motionsbassäng, undervisningsbassäng, fors, vattenfall, grotta, klättervägg, rutschkanor, med eller utan ring, och barnpooler för de allra minsta. Givetvis kan den modige och varmblodade även simma ut och njuta av ett utomhusdopp i 20 minusgrader. Det finns också möjlighet att gå simskola, ta olika simmärken och på andra sätt öva sina färdigheter.

Är du över 18 år så finns också relaxen en våning upp med relaxavdelning. Där kan du njuta av ute- och inomhusbubbelpool, flertalet bastur och aufguss. I Storsjöbadets lokaler huserar också en av Sports Gyms anläggningar – så varför inte passa på att träna lite innan bastu och bad?

På sommaren öppnar Storsjöbadets uteanläggning med stor pool, gräsytor för solbad och lekplats med klätterställningar och rutschkanor. Här kan du njuta av en egengjord matsäck eller fika. Självklart går det lika bra att köpa något i badets restaurang, du kommer inte behöva gå hungrig från badhuset.

Storsjöbadet har frikostiga öppettider men kolla gärna här innan du packar badkläderna.

Skulle ni istället vara intresserade av en dag i endast lugn och harmoni finns vårt prisbelönta spa, Frösö Park Spa, tillgängligt under de flesta dagar. Kika in här för info och bokning!