Bröllop med fjällutsikt i Sveriges populäraste kyrka

Har ni planer på bröllop? Två minuter från Frösö Park Hotel hittar du en av Sveriges populäraste och vackraste kyrkor att gifta sig i, Frösö Kyrka. Kyrkan är byggd på 1100-talet och med vidunderlig utsikt över Storsjön och Oviksfjällen så förstår man varför den är så populär. Utsikten fyller er dag med extra magi och får era gäster att tappa andan.

För mer information och bokning av vigsel, besök Svenska kyrkans hemsida här.

Vigsel med fjällvärlden som fond
Lugnet, luften och harmonin i fjällen är något alldeles extra. Vill ni ta steget att skapa er egen vigselplats i naturen så kan vi tipsa om vigselförrättare med friluftsinriktning finns i närområdet.

Bröllopssvit med fjällutsikt och bubbelbadkar
Ladda, hämta energi och landa. Er bröllopsdag är en av de största dagarna i ert liv. Därför är det är viktigt att ni har en plats som är eran, som får den annars lätt stressiga och nervösa dagen att lugna ner sig. Vi har två bröllopssviter med magisk fjällutsikt. Där kan ni skåla med mousserande vin, njuta av frukt och choklad och när dagen börjar nå sitt slut så kan ni krypa ner tillsammans i ert bubbelbadkar och beställa nattmaten från room-service.