5 tips för sportlovet i Östersund

Här kommer våra 5 bästa tips för ett riktigt härlig sportlov. Vi tycker att sportlovet skall innehålla en lagom dos av snöglädje, sol och uteaktiviteter men de viktigaste av allt är att göra något tillsammans och skapa fina vinterminnen ihop. Kolla in våra sportlovstips nedan.

 

1. Checka in på hotell. Drick varm choklad framför brasan i hotellobbyn, spring ikapp i korridorerna och landa mjukt i en bred hotellsäng. Eller med det kanske bästa av allt, njut av en lång hotellfrukost där familjens kockar får vila och ni får tid att bara vara.

2. Vinterparken i Östersund. Packa ryggsäcken och njut av Storsjöns vackra is. Vinterparken står redo för en heldag av uteäventyr: åk skidor, skridskor eller bara hitta en mysig plats att njuta i solen. När benen blir trötta, ta en paus på ”vinterplayan” i Badhusparken – väl värt ett besök under vårvintern, Läs mer om vinterparken här.

3. Åk skidor mitt i stan. Ni behöver inte åka till fjällen för att få en heldag på skidorna. Gustavsbergsbacken och Ladängen är lagom långa, lagom breda och lagom svåra för en heldag på skidor – och att åka utför i en skidbacke – mitt i stan, bara det är ju häftigt! Under vecka 10 är det dessutom sportlovstider i liftar och backar och de håller öppet extra länge. Se öppettider och info om liftkort här. Behöver du hyra skidor eller fixa vallan så hjälper Lagg & Hoj till.

4. Upptäck Sportlovsenergi. Under sportlovsfredagen 6/3 (2020) har vi tillsammans med Studio Östersund skapat en sportlovsdag utöver det vanliga. Vi har gjort det enkelt att upptäcka träning tillsammans i familjen. Under dagen så får ni, stor som liten testa på yoga, hinderbana och uteträning med fokus på snölek för att sedan landa skönt i spa och njuta av bastu, varmt bad och en burgare – vi lovar att den kommer att smaka lite extra gott efter en kul dag ute. Alla aktiviteter sker i närheten av hotellet och vill ni lyxa till det ordentligt, boka till en hotellnatt. Läs mer och anmäl deltagande via vårt evenemang >> eller via mail hello@frosoparkhotel.se

5. Gå på spa. Har ni varit i fjällen och vill avrunda veckan och ge kroppen återhämtning. Eller kanske bara fly fjällens liftköer helt, oavsett anledning så har vi extra långa barntider och familjepriser under sportlovet för att hela familjen skall kunna njuta och upptäcka Frösö Park Spa tillsammans, se våra öppettider och priser här >>