5 barnvänliga aktiviteter i Östersund

Här kommer våra 5 bästa tips för riktigt härliga vinterdagar. Vi tycker att vintern skall innehålla en lagom dos av snöglädje, sol och uteaktiviteter men de viktigaste av allt är att göra något tillsammans och skapa fina minnen ihop. Kolla in våra tips nedan.

 

Checka in på Hotell
Drick varm choklad framför brasan i hotellobbyn, spring ikapp i korridorerna och landa mjukt i en bred hotellsäng. Eller det kanske bästa av allt, njut av en lång hotellfrukost där familjens kockar får vila och ni får tid att bara vara.

Vinterparken i Östersund
Packa ryggsäcken och njut av Storsjöns vackra is. Vinterparken står redo för en heldag av uteäventyr: åk skidor, skridskor eller bara hitta en mysig plats att njuta i solen. När benen blir trötta, ta en paus på ”vinterplayan” i Badhusparken – väl värt ett besök under vårvintern, Läs mer om vinterparken här.

Åk skidor mitt i stan
Ni behöver inte åka till fjällen för att få en heldag på skidorna. Gustavsbergsbacken och Ladängen är lagom långa, lagom breda och lagom svåra för en heldag på skidor – och att åka utför i en skidbacke – mitt i stan, bara det är ju häftigt! Se öppettider och info om liftkort här. Behöver du hyra skidor eller fixa vallan så hjälper Lagg & Hoj till.

Gå på spa
Har ni varit i fjällen och vill avrunda veckan och ge kroppen återhämtning. Eller kanske bara fly fjällens liftköer helt, oavsett anledning så har vi barntider för att hela familjen skall kunna njuta och upptäcka Frösö Park Spa tillsammans. Se våra öppettider och priser här.