Fem anledningar att ta en paus under skidresan

Mitt mellan de höga fjällen och skidsystemen ligger Östersund och Frösön på lagom avstånd, väl värt ett stopp på vägen eller kanske som en dagsutflykt under en kall, blåsig dag. Här kommer fem bra anledningar att kombinera och upptäcka Frösö Park Hotel & Spa och Östersund under din skidresa.

Frösö Park Spa – Kom ner i varv, andas och värm upp stela muskler och trötta fötter i vår varma och omfamnande spamiljö. Här finns ett 1200 kvadratmeter modert spa i kombination med Jämtländska hälsotraditioner, en perfekt paus i skidveckan. Läs mer om Frösö Park Spa här.

Ladda upp & fyll på – Behöver du en mat- och laddningspaus? I KAVA Eatery på Frösö Park Hotel serverar vi frukost, lunch och middag. I vår rymliga lobby finns stora ytor för att ta dom där jobbmailen som måste betas av medans bilens batteri laddas upp (det finns 3 elbilsladdare). Se våra menyer & öppettider här.

Cafémys & shopping – Inne i Östersunds stadskärna finns massor av mysiga kaféer och butiker, en stad lagom stor att upptäcka under en dag till fots.

Vinterplaya & skridskor – Precis som det låter så ligger mitt inne i staden en vinterstrand med en stor snölekplats, skidspår, och leder för långfärdsskridskor. På fina dagar dukas det upp med filtar och solstolar. Ett oslagbart alternativ till skidtrötta fötter en fin vinterdag. Läs mer om vinterparken här.

Låt pulsen landa – Sätt guldkant på skidresan genom att lyxa till dit- eller hemresan med en övernattning på hotell. Låt familjens kockar vila och njut av en generös frukostbuffé, breda sängar och fluffiga täcken. Hotellet öppnade 2015 och rummen är moderna och vackert inredda. Kommer ni hela familjen kan ni bo tillsammans i våra rymliga familjesviter, kommer ni på tu man hand så ligger våra superiorrum med vacker utsikt över Oviksfjällen. Läs mer & boka rum här.

Frösö Park Hotel ligger på Frösön i Östersund, 1 timmes bilfärd till Åre, Trillevallen, Edsåsdalen, Bydalen och Vålådalen samt under 2 timmar från Storhogna, Klövsjö, Vemdalen och Björnrike.

17/17

Stretcha helgen och låt söndagen bli en heldag långt från måsten, stress och vardag. Checka in klockan 17 på lördag och checka ut klockan 17 på söndag.

WEEKDAY VACAY!

Supererbjudande på utvalda datum. Stanna upp och ta ett stort friskt andetag mitt i vardagen – investera i vila och ledighet och få energi som belöning.