5 tips som gör din golfresa lyxigare

Planerar du din årliga golfresa? – Det är få sporter som får pulsen att gå upp, men också att gå ner. Golf är en av dem, och därför gillar vi just golf extra mycket.  

Här kommer våra bästa tips på hur du sätter guldkant på den årliga golfresan. 

 

After-golf på spa
Sänk pulsen efter en 18-hålsrunda med ett dopp i poolen med de ståtliga Oviksfjällen i horisonten. Vårt prisbelönta spa låter dig samla energi och mjuka upp den stela armbågen eller ryggen. Kanske till och med lyxa till det ytterligare med en härlig massage? 

Släpp fötterna fria
Att gå barfota har inte bara många hälsofördelar som exempelvis att du minskar stressen på dina knän eller att det gynnar hudens ledningsförmåga. Att känna gräset mellan tårna samtidigt som du slår en chip är en svårslagen och lyxig frihetskänsla. 

Fyll på med energi
Depåerna måste fyllas på mellan rundorna. Avnjut en välsmakande middag vår inbjudande restaurang, eller ta en lokalproducerad öl på terassen och känn de friska vindarna från Jämtlands fjällvärld. 

Hyr en golfbil
Låt benen vila ett tag för att kunna lägga all energi på golfandet. Du som gäst har under sommaren möjlighet att hyra golfbil hos oss för att snabbt och smidigt ta dig till vår granne, Östersund – Frösö Golfklubb. Njut av en svårslagen utsikt över Storsjön samtidigt som du slår sista slaget.

Yoga
Rörlighet i kroppen är viktigt i golf för att undvika skador. Yoga och golf är den ultimata kombon för en bra slaglängd och en skonsam golfsving. Alla yogapass ingår för våra boende gäster och passar alla, vare sig du är yoga-van eller nybörjare. 

Kika på vårt golfpaket här!

 

GOLFPAKETET

Med Storsjön och Oviksfjällen som ridå så är det inte konstigt att vår granne, Östersund-Frösö Golfklubb, räknas som en av Sveriges vackraste golfbanor.