#PULSAPAUSA I SOMMAR – TIPS

#PulsaPausa – När allt vänds upp och ner är det viktigare än någonsin att stanna upp, samla kraft och reflektera. I en annorlunda värld så uppstår kreativitet och initiativ som i en vanlig vardag lätt passerar.

Frösö Park Hotel & Woolpower har därför samlat ett gemensamt initiativ under hashtaggen #pulsapausa som syftar till att upptäcka pärlor i Sverige och framförallt Jämtland – platser som är orörda, vackra och vidsträckta, där möjlighet till hög puls, låg puls och reflektion ligger nära tillhands, där du med dina närmaste kan göra Ronja skrik utan svar, där du kan kombinera semester med aktivitet.

Här kommer våra bästa tips för att #pulsapausa om sommaren!

 
Ristafallet
Vackert beläget mellan Åre och Östersund ligger ett av landets största vattenfall – Ristafallet. Längst det slingrande vattendraget finns fina vandringsleder och bra möjligheter till sportfiske både uppströms och nedströms, men också vackra utkiksplatser för att beundra fallets dånande framfart. Hitta hit!

Bynäset
Bynäset – Frösöns pärla och Östersund “Riviera”. Halvön beläget på Frösöns västra sida bjuder in både löpare, cyklister och vandrare till fina leder och vacker natur. För den som vill ta sig ett dopp eller två finns Västbyvikens långa, mörka sandstrand och sandbotten där vattnet tidigt värms upp. Med sin utsikt över Storsjöns blåa vatten och horisonten prydd av Oviksfjällen, är Bynäset en svårslagen plats för både paus och puls. Hitta hit!

Offerdalsfjällen
Jämtlands fjällandskap är ståtligt och något man inte får missa. Man måste dock inte ta sig till varken Åre eller Bydalsfjällen för att hitta fina vandringsleder. Något som ofta hamnar i skymundan är de mindre folktäta Offerdalsfjällen. Här finns fjäll utan upptrampade leder där du själv bestämmer vägen upp på toppen. Ta en tur över dagen eller slå upp ett tält, för att sedan vakna upp till milsvida vyer i frisk fjälluft. Hitta hit!

Besök Woolpower’s hemsida här!