CYKLA

Grusvägar, skogsbilvägar och breda stigar. Det är precis vad du behöver för att cykla MTB och det är precis vad som finns utanför knuten hos oss på Frösö Park Hotel. Avsluta gärna turen med en brunch eller lunch hos oss!
 

MTB BANA PRECIS VID HOTELLET

Precis nedanför hotellet finns en 3,3 km lång MTB sträcka med flera enkla hopp och böljande hinder, en lekfull tur som gärna tas flera gånger om. En del av sträckan är anpassad för de mindre åkarna och kallas för barnloopen, den är totalt 400 m. Här är länken för att hitta runt

Gillar du att cykla i klunga eller behöver fler tips så kolla med Östersunds Cykelklubb om träningar och övriga tips. Klicka dig vidare till cykelklubben här.

Eller tävla mot andra och ta del av spännande leder via STRAVA.
 

BYNÄSET

Över stock, sten i böljande skog och över stigar med startplats precis nedanför hotellet kan du ta dig an den vackra rundan runt Bynäset.

Se bansträckan här.

DOWNHILL I GUSTAVSBERGSBACKEN

Är du sugen att kasta dig utför i en hisnande fart och testa tekniken – bara 10 minuter med bil från hotellet hittar du Gustavsbergsbacken med magisk utsikt över Östersunds stadskärna, här går liftarna hela sommaren så att du slipper det jobbiga uppför och bara kan njuta av böljande downhillcykling i maskingrävda leder. Mer info om öppettider, uthyrning, priser och ledinformation, klicka vidare här