6 saker att packa med som gör skidresan lite skönare

Det gnistrande vita landskapet breder ut sig och det kliar i fingrarna att få komma ut på skidorna. Här har vi listat 6 saker som kanske inte är livsnödvändigt men som gör din skidresa i fjällens toppar och dalar lite skönare. 

Solglasögon – Har ni tur med vädret och molnen lyser med sin frånvaro kan det bli jobbigt för ögonen med solen som också reflekterar sig i den vita snön. Ett angenämt problem men som du kan slippa med ett par schyssta brillor.

Sittunderlag – Mellan åken kan vila vara nödvändigt och då är det skönt att ha sittunderlag nära till hands för att undvika en blöt och kall bakdel.

Extra vantarKalla händer är ingen hit i skidbackarna. Se till att ha med några extra par att byta till när fingrarna säger ifrån. 

Gör sköna pitstops – Om vägen till destinationens mål är lång är ett tips att se ut några platser att mellanlanda på. Kanske för att ta en bit mat, unna er någon timme på spa eller kanske till och med övernatta på ett hotell. 

En god attityd – Familjeresan kanske inte alltid går som planerat från start men häng inte läpp för det. Försök att hålla en positiv inställning till skidåkningen så smittar det ofta av sig till resten av familjen. 

Engångskamera – Visst är mobilen ett måste i alla situationer idag. Men moderna mobiler har tyvärr en vana att dö av kyla eller vattenintag. Köp en billig engångskamera för att fånga alla minnen, och vi lovar att fotona får en helt ny känsla. 

Nu hoppas vi att du får en riktigt trevlig skidresa och att dessa tips gör den lite härligare! Kika gärna in vår lista på Sveriges bästa skidorter här.

17/17

Stretcha helgen och låt söndagen bli en heldag långt från måsten, stress och vardag. Checka in klockan 17 på lördag och checka ut klockan 17 på söndag.

WEEKDAY VACAY!

Supererbjudande på utvalda datum. Stanna upp och ta ett stort friskt andetag mitt i vardagen – investera i vila och ledighet och få energi som belöning.