Kombinera konferensen med utomhusaktiviteter

Att sitta på samma stol timme efter timme är oftast inget som får idéerna att sprudla för dina medarbetare. Det framkallar snarare långa gäspningar och stela leder. Lämna den traditionella konferensformen bakom er och addera en energigivande utomhuspaus i dagschemat.

Socialt och kreativt

Inte nog med den friska luftens fördelar så visar forskning att möten utomhus gör oss mer kreativa och idérika. Samt att rörelse bidrar till att anställda blir mer öppna till att dela med sig. Det finns helt enkelt massor av fördelar med möten och aktiviteter utomhus. Så vad väntar ni på? Växla upp kreativiteten, gemenskapen och effektivisera er konferens!

Topp 10 utomhusaktiviteter

Det här är våra mest omtyckta utomhusaktiviteter bland våra konferenskunder. Hitta den aktivitet som passar just dina anställda.

1. Grillunch vid bynäset
Byt ut konferensrummet till natursköna Bynäset med utsikt över Storsjöns vatten. Vi ordnar grillpaket med utrustning och kaffe som ni tar med er till någon av Bynäsets grillplatser.

2. Utomhusyoga
Boka in en privat yogasession för er konferensgrupp. Både yogans form och längd kan anpassas efter era unika önskemål.

3. Walk & Talk
För den mindre konferensgruppen finns det massor av vackra sträckor att promenera längs för att kombinera rörelse med möte.

4. Femkamp
Skapa samarbete och tävlingsvilja med en utmanande femkamp. Femkampens grenar utmanar snarare sinnet än deltagarnas fysiska prestationer. En guldaktivitet för teambuilding.

5. Boule
Ta med konferensgruppen till våra boulebanor för en lekfull paus under mötesdagen. Det franska kulspelet bjuder in till både samarbetsvilja och tävlingsanda.

6. Hinderbana
Höj pulsen och ta dig runt vår hinderbana. Para ihop er i grupper och gör det till en stafett för ännu mer kämparglädje och teamwork.

7. Eftermiddagskaffe utomhus
Kombinera friskluft med fika på terrassen med kokkaffe och bulle. En uppfriskande fikastund som ger ny energi!

8. Golfkonferens
Alldeles intill hotellet ligger Frösö Golfklubb – en av landets vackraste belägna golfklubbar.

9. Padelpaus
Vill ni bryta av möte med rörelse trots att vädret inte tillåter? Boka bana på Frösö Park Padel och utmana kollegorna på en runda.

10. Energipaus
Boka in en energipaus antingen inom- eller utomhus. Vår terapeut guidar er genom välbehövda rörelseövningar för att skapa paus och energi mellan stillasittande möten.

BOKA DIN KONFERENS

LUNCH TILL LUNCH

Allt är förberett för att ett effektivt mötesdygn i inspirerande miljö, dygnet börjar och avslutas med lunch

SPAKONFERENS

Kombinera mötet med spa och lär känna varandra bättre under avslappnade former