Upplev spa på bästa sätt

Att plötsligt gå från vardagens fartfyllda tempo till en tyst och lugn miljö kan göra det svårt att komma ner i varv. Vart ska du börja och vilka spaupplevelser hjälper dig att hitta ditt inre lugn direkt? Sitt still i båten medan vår spa-expert Carina guidar dig i hur man upplever spa på bästa sätt.

Sveriges bästa skidåkning

Skidsäsongen är här – vi har listat våra favorit-skidorter i Sverige som bjuder på den bästa skidåkningen. Vilken skidort passar dig?

#PulsaPausa – Sommartips

Upptäck pärlor i Sverige och framförallt Jämtland i sommar – platser som är orörda, vackra och vidsträckta, där möjlighet till hög puls, låg puls och reflektion ligger nära tillhands. Här är våra tips!

5 tips som gör din golfresa lyxigare

Golf är en sport i vår smak, den får pulsen att gå upp, och landa på samma gång. Med Storsjön och Oviksfjällen som ridå så är det inte konstigt att vår granne, Östersund-Frösö Golfklubb, är en av Sveriges vackraste golfbanor.

Konferens med både pulshöjare och nedvarvning

Vår filosofi är att de flesta människor både mår som bäst och får sina klokaste idéer när de är ute och rör på sig. Det har vi tagit fasta på när vi skapat vårt konferenskoncept. Omgivningarna inbjuder till både promenader, skidturer och golfrundor och tillsammans skapar vi det möte du vill ha.

Mountainbike och downhill i Östersund och på Frösön

Får du energi och kraft när du sitter på cykeln? Du behöver faktiskt inte ta dig så långt ifrån stan för att uppleva riktigt bra cykling. På sommaren öppnar Gustavsbergsbacken upp för dig som är sugen på lite liftburen cykling för att sedan kasta dig utför Frösöberget på cykel.

Naturen – Din ultimata träningspartner

Kraften i naturen hjälper oss att orka mer och må bra. Finns det något härligare än att ge sig ut i naturen, promenera en sväng i skogen, ta en cykeltur längs vattnet eller kanske plocka svamp eller bär. Frisk luft gör susen för både kropp och själ. Så varför inte nyttja naturen även som träningspartner?

6 övningar för hela kroppen på utegymmet

Utomhusträning gör dig både starkare och ger avkoppling. I naturen är vi mer harmoniska, lugna och det finns gott om syre – ultimata förutsättningar att få ut det bästa av din träning. Gör utegymmet till din nya styrkeplats.

Spring, cykla och vandra i Frösö Parks omgivningar

Frösö Park Hotel ligger mitt i grönskan på Frösöns sluttningar ner mot Storsjön. Här finns inbjudande stigar och små grusvägar för löpning, mountainbike eller vandring i skog, över ängar och längs Storsjön. Ett konditionspass som höjer pulsen kan också bli din naturupplevelse. Följ med på en tu