We love sport

Rabatterade priser till lag, föreningar och förbund

Vi älskar sport och vill som sporthotell ge de allra bästa förutsättningarna till alla som utövar någon idrottslig aktivitet. Hos oss på Quality Hotel Frösö Park får du en riktigt god natts sömn innan det är dags för tävling, match eller träning. I nya hotellrum och i ett eget hus bredvid hotellet, bor nämligen alla föreningar, lag och förbund till rabatterat pris i samband med träning, tävling, match eller lopp. 24 nya, fräscha hotellrum med upp till 80 bäddar. Dessutom finns möjlighet till tidig incheckning, sen utcheckning, idrottsmeny och samlingsrum.

I priset ingår:
• Del i flerbäddsrum
• Frukostbuffé
• Gym ute och inne
• Hinderbana
• Cykelförråd, vallarum, torkrum

fr. 370 kr per person/natt

 

Helpension fr 735 kr per person/natt

(då ingår även lunch och middag)

GoSportive Supporter

Självklart ska även du som följer med för att stötta ditt lag få bra pris på boende. Är du förälder, hejarklack eller kompis till någon av de tävlande erbjuder vi 20% rabatt.

GoSportive – möte och konferens

Vi vill ge alla lag och idrottsledare bästa möjliga förutsättningar att driva sitt arbete på ett kostnadseffektivt sätt. När det är dags för styrelsemöte, stämma, ledarträffar eller andra typen av möten eller konferenser med ditt lag så erbjuder vi också finfina priser. Glöm inte att ange vilken förening eller vilket förbund din bokningsförfrågan gäller.
Upp till 50% rabatt på konferenslokaler. 10% rabatt på konferenspaket (lokal, inklusive lunch)

 

FÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Det går även bra att ringa 063-165000 eller maila.


Antal personer

Period (ankomstdatum–avresedatum)

Kontaktperson

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande / frågor