YOGA FÖR ALLA HOTELLGÄSTER

Vi är ett spa- och sporthotell med en profil inom träning och unika naturupplevelser. Utöver vårt fantastiska spa, gym, hinderbana och aktiviteter utomhus så vill vi erbjuda våra gäster ytterligare träningsformer för att nå en bredd som passar alla.

Våra Yogapass fokuserar på skonsamma övningar med fokus på andning och närvaro.

Vår vision är att få fler människor att må bra och träna regelbundet i sin vardag, både hemma och på resan.

Yogamattor finns att låna på hotellet – det är bara att välja plats.

Vill du delta på vår Yoga fast du inte är hotellgäst så går det givetvis jättebra, kanske passar det att starta dagen med ett härligt yogapass, frukost och sedan kanske avsluta med några härliga timmar i vårt spa.

Yogapass måste förbokas, vänligen boka pass via mail: spa@frosoparkhotel.se, eller via receptionen senast kvällen innan.

PRIVAT YOGA

Vi erbjuder privata sällskap yogalektioner på 50 minuter. En perfekt stund för att samla kollegor eller vänner för en stunds avslappnande och hälsofrämjande yoga.

WAKE UP YOGA

Vi bjuder in till Wake up Yoga och frukost under helgerna. Väck kroppen till liv med skonsamma och stärkande övningar för att sedan njuta av en lång mysig hotellfrukost i vår avslappnade restaurang.

LUNCHYOGA

Ta en paus från kontoret för 50 min fokusskapande och energigivande lunchyoga. Avsluta lunchpausen med en god måltid i vår restaurang KAVA eller ta med till kontoret.

KLANGMEDITATION

Låt kroppen komma i balans och upptäck vibrationer och toner som ger dig djup avslappning.

YIN-YOGA MED KOPPNING CURAM RECOVERY

Behöver din kropp vila, återhämtning och ökad cirkulation? Ge dig själv en 90 minuter lång paus på yogamattan och upptäck hur både kropp och sinne kommer till ro genom yin-yoga där vi använder massagekoppar.