RUN IN / RUN OUT

Löpning stärker muskler och skelett och är en enkel träningsform som dessutom håller stresshormonerna i schack. Frösön och Bynäset bjuder in till sköna löprundor med varierad terräng och distans.

För dig som söker en riktig utmaning så vill vi tipsa om att ta en tidig morgontur från hotellet ner till Bynäset – ta trailstigen runt och avsluta med ett uppfriskande dopp innan färden fortsätter upp för backarna mot hotellet.

LÖPNING

Vår egen Trail Run som börjar bakom hotellet erbjuder 6 km varierad löpning i vacker miljö.

Är du typen som behöver mer utmaning och vill avverka en mil eller flera så är Frösön utanför vårt hotellområde mycket passande. Det är inte för inte som landslagsskidåkarna brukar öva rullskidor i backarna från Frösö Kyrka ner mot Vallsundet.

Här finns lugna asfaltsvägar genom vacker natur och du kan i kuperad terräng springa runt Frösön med Frösöberget som mittpelare. Både i området Lövsta och uppe på Frösöberget finns tillrättalagda elljusspår för löpning. Läs mer om vår trail-led här.

S:T OLAVSLEDEN

Promenera eller vandra kan du göra utanför knuten på Frösö Park Hotel. Här finns stigar i skogen, skogsbilvägar och asfalterade vägar. Vill du uppleva historiens vingslag väljer du S:t Olavsleden som passerar förbi hotellet. S:t Olavsleden går 564 km från Bottenhavet till Atlanten. Den svensknorska leden startar utanför Sundsvall och slutar i Trondheim. Gravplatsen i Trondheim lockar pilgrimer från hela Europa.

Vandrar du hela sträckan, kom ihåg att komma in till hotellet för din stämpel!

Läs mer om S:t Olavsleden här

HUNDPROMENAD

Hotellet är inte bara hundvänligt på insidan utan även omgivningarna bjuder in till härliga timmar tillsammans med din fybenta vän. Det finns massor av härliga stigar, vägar och rastområden för er att upptäcka.

Receptionen tipsar gärna – fråga oss!