RITUALER

Tid att reflektera, njut och ta hand om dig en stund. Låt tankarna vila, släpp kraven, omsluts av värme, kyla och hitta din balans.

Våra tre ritualer får din kropp att känna kontrasterna och bli medveten – en paus i vardagen. Vi rekommenderar att utföra minst två ritualer under ditt besök i Frösö Park Spa.

SPARITUAL

Jämtlands kontrastrika natur och känslan av gamla hälsotraditioner hjälper dig att återfå energi och finna balans igen. Du utför ritualen i en förutbestämd ordning där omväxlande kallt och varmt vatten omfamnar dig, allt enligt gamla traditioner.

Ritualen tar ungefär 2 timmar i stilla tempo, vilket vi varmt rekommenderar. Produkterna är ekologiska och från märket C/O Gerd, anpassade efter de olika stegen, du gör ritualen på egen hand med en medföljande och utförlig instruktion.

Vill du ta med spakänslan hem så finns alla produkter i ritualen att köpa i vår spashop.

AUFGUSSRITUAL

Upplev effekten av aufguss, under en kort bastusittning kommer du att uppleva både värme och välbefinnande. Genom svepande handdukstekniker får våra bastuvärdar igång din kropps cirkulation och sinne. Dofterna är ljuvliga och ritualen stärker immunförsvaret.

Alla kan delta och sittningen är ca 10 min, välj en plats långt ner om du är känslig för varma bastubad.

Aufguss kan bokas för slutna grupper mot förfrågan, maila spa@frosoparkhotel.se

YOGARITUAL

Flexibilitet och hållning är otroligt viktigt för välbefinnandet, att utöva yoga hjälper dig att komma ned i varv och fokusera. Vi erbjuder stärkande och vitaliserande yogapass och dessa kombineras med fördel med några timmar i spa.

Alla kan delta på våra pass oavsett förkunskaper och det är ca 1 timme långa. Yoga ingår för dig som bor på hotellet i mån av plats och måste förbokas.

Morgonyoga lördagar och söndagar 08.30
Pris: 150 kr/pass

Begränsat antal platser. Kom ihåg att förboka din plats på spa@frosoparkhotel.se