SPAPAKET

LILLA SPAPAKETET

Prisvärt paket med övernattning och och vår härliga frukostbuffé. I paketet ingår även entré till Frösö Park Spa samt 3-rätters middag i restaurang KAVA.

VÄNNER TILLSAMMANS

Är ni en grupp på upp till tio personer och vill uppleva Frösö Park Spa tillsammans eller letar ni efter en bra aktivitet för möhippan eller svensexan?

STORA SPAPAKETET

Är en lyxig getaway där njutning står i fokus, låt kroppen få ro och återhämtning, själv eller tillsammans med någon du tycker om.

LOVE(LY) FRIDAY

Starta helgen på bästa vis. Checka in, koppla av och bara njut en stund innan spa och en romantisk middag väntar i mysiga restaurang Kava.

RAKETFRI NYÅR

Raketfri nyår för dig och din hund. Finns det något härligare än att gå in i ett nytt år med nya möjligheter och drömmar? Att skåla in sista dagen på året med nära och kära?

SPAKONFERENS

Kombinera mötet med spa och lär känna varandra bättre under avslappnade former

SWEET SUMMER

Sommar för oss betyder återhämtning och energi. I paketet ingår övernattning, spaentré, middag och tillgång till massor av aktiviteter.

SUPER SUMMER

Förhöj sommaren till max med vårt lyxiga hotellpaket Super Summer. Sätt guldkant på tillvaron med spa, sparitual, behandling, middag och bubbel.

PRIVAT YOGA

Vi erbjuder privata sällskap yogalektioner på 50 minuter. En perfekt stund för att samla kollegor eller vänner för en stunds avslappnande och hälsofrämjande yoga.