MÅNADENS ERBJUDANDE

Den här månaden har vi erbjudande på fyra olika ansiktsbehandlingar som passar varje persons unika behov. Kontakta oss gärna om du är osäker på vilken behandling som passar dig bäst. Spaentré ingår.

GLIMMER
Ansiktsbehandling – 45 min 1095 kr
Eminence

I denna underbara ansiktsbehandling utnyttjar vi fördelarna från det asiatiska bäret Mangosteen. Denna superfrukt förfinar porer, vitaliserar huden och hanterar grundorsakerna till en grå och trött hud. En perfekt behandling där du får kombinationen av rengöring, enzympeeling och en boost av antioxidanter, allt för att behålla hudens lyster.

*Rekommenderas till hud som behöver piggas upp


GLÖD
Ansiktsbehandling – 45 min 1095 kr
Eminence

En unik, renande och välgörande ansiktsbehandling som får dig och din hud att stråla av skönhet. Med hjälp av aktiva extrakt från ädelstenarna citrin, malakit och rosa turmalin stimuleras huden med hetta och exfolieras skonsamt, samt blir djupt återfuktad och får ny energi. I behandlingen ingår även en välgörande ansikts- och hårbottenmassage. Din hud vitaliseras, får glow och kommer genast att kännas som ny.

✲Rekommenderas till oren hy och blandhy


GNISTRA
45 min 1095 kr
Eminence

Lyxig hudföryngring med naturligt retinol och djupgående, lyftande massage för omedelbar förbättrad spänst i huden. En specialbehandling som tillför fukt och korrigerar ålderstecken med hjälp av naturligt retinol, schweiziskt äpple, bambu, kokosolja. Som start  fräschas huden upp med rengöring och peeling. I kombination med de högpresterande antiage-produkterna  utförs en lyftande ansiktsmassage med Gua-Sha efter vilken du får vila under närande ansiktsmask innan ålderskorrigerande ansikts- och ögonkrämer appliceras.

✲Rekommenderas för mogen och även känslig hud.


GLANS
Med ansiktskoppning – 1095 kr

Lyxig, hudföryngrande och intensivt återfuktande ansiktsbehandling med marina alger. Dubbel rengöring och exfoliering med gurkmeja och ungersk paprika. Ansiktsmask och creme fylld av blå-gröna algextrakt ger förynad spänst till huden. I behandlingen utför vi koppning som ger din hy en mängd positiva effekter bland annat motverkar det uppkomst av fina linjer. Din hud kommer att stråla av ny energi och hälsa!

✲Rekommenderas till hud som längtar efter mycket näring och spänst

BOKA