WORKATION

Att jobba på distans har blivit det nya – och vi har ställt om, anpassat vår lobbyyta för att de ska vara lite enklare att då och då byta ut köksbordet eller soffan. Oviksfjällen i väst ger en vacker fond och trailspåren väntar utanför och finns nära till hands, så att du kan ta en hälsosam paus och fylla lungorna med ny syre och energi mellan mail och zoom-möten. Se våra sköna ”jobba på distans” alternativ nedan:

Lobbyjobba
Helt fritt, dagens lunch serveras varje dag 11.30-13.00 och wifi är gratis – dessutom är utsikten helt magisk. Välj mellan communitybord eller en avskild soffgrupp framför brasan eller mixa. Addera en PT timme, spaentré, köp lunchkort för en mer effektiv och sund arbetsdag.

Kombinera avkoppling med uppkoppling
Arbeta i lugn och ro, byt miljö och ha allt för ditt välbefinnande nära till hands – 1 timme från hotellet ligger fjällvärldens alla möjligheter för aktiva dagar, i Frösö Park Spa får muskler och sinne skön avkoppling och i vår lobby finns härliga ytor för att koppla upp sig och få dagens arbete gjort. Checka in och bo under flera dagar och kombinera arbete med aktiv vila. Se våra aktuella priser och boka hotellrum här >>

Eget pop-up kontor 
På konferensavdelningen finns flera konceptrum som vi nu stuvar om till pop-up kontor. Du behöver inte flytta in eller ut, utan du har tillgång till ditt pop-up kontor hela månaden eller hyrestiden. Dessutom ingår: frukt, kaffe, wifi, massagefåtölj, gemensamhetsytor och gymkort för inne och utegymmet.

Lägg till paus och puls i arbetsdagen
Om du väljer att byta hemmakontoret mot något av ovan alternativ så har du perfekta förutsättningar att väva in pulshöjande och stärkande aktiviteter i arbetsdagen. Precis utanför dörren finns fantastiska trailleder, hinderbana och utegym och så länge vädret tillåter ligger Storsjöns is på lagom avstånd för en lunchpromenad, vi lovar att arbetsdagen kommer att bli både effektivare och skönare – precis vad var och en behöver just nu.

Bokningsförfrågan