BYT UT HEMMAKONTORET

Världen är just nu lite upp och ner och att jobba hemifrån under lång tid kan bli tufft, därför vill vi lyfta fram några alternativ till hemmakontoret som vi kan erbjuda just nu.

Lobbyjobba
Helt fritt, kaffemaskinen är igång, dagens lunch serveras varje dag 11-13 och wifi är gratis – dessutom är utsikten helt magisk, med Oviksfjällen i väst. Välj mellan communitybord eller en avskild soffgrupp framför brasan eller mixa.

Hyr ett hotellrum över dagen
Arbeta i lugn och ro i ett rent och rymligt rum med skrivbord, skön fåtölj, fritt wifi och fri roomservice-avgift. Du har tillgång till ditt kontor från klockan 07.00 – 17.00.

Eget pop-up kontor 
På konferensavdelningen finns flera konceptrum som vi nu stuvar om till pop-up kontor. Du behöver inte flytta in eller ut, utan du har tillgång till ditt pop-up kontor hela månaden eller hyrestiden. Dessutom ingår: frukt, kaffe, wifi, massagefåtölj, gemensamhetsytor och gymkort för inne och utegymmet.

Lägg till paus och puls i arbetsdagen
Om du väljer att byta hemmakontoret mot något av ovan alternativ så har du perfekta förutsättningar att väva in pulshöjande och stärkande aktiviteter i arbetsdagen. Precis utanför dörren finns fantastiska trailleder, hinderbana och utegym och så länge vädret tillåter ligger Storsjöns is på lagom avstånd för en lunchpromenad, vi lovar att arbetsdagen kommer att bli både effektivare och skönare – precis vad var och en behöver just nu.

 

Bokningsförfrågan