ÖPPETTIDER

Välkommen till restaurang Kava, här njuter du av storslagen utsikt över fjällen och av maträtter med förnimmelser av Jämtland. På jämtska betyder ordet kava “att ta sig fram”. I ur och skur. Och framme vid målet väntar belöningen.

Ändrade rutiner kring mat på grund av Corona
För att minimera risken för spridning av Coronaviruset så erbjuder vi pic-up breakfast från vår bistro under vardagarna och under helgerna serveras en enklare buffé, frukostpåsar för de som önskar finns alltid att tillgå. Salladsbuffén på lunchen ersätts av tallriksservering – dessutom har vi begränsat antalet middagsplatser till max 80 personer, allt för att du ska känna dig trygg med att äta på restaurang i dessa tider. Se alla våra åtgärder här >>

Boka gärna bord online här under.

  • Boka bord Kava

LILLA SPAPAKETET

Prisvärt paket med övernattning och spa. Här ingår förutom inträde till spa vår spa-ritual med utvalda produkter för att förhöja din spaupplevelse.

20%

MINDRE SÄLLSKAP TILLSAMMANS

Är ni en grupp och vill uppleva Frösö Park Spa tillsammans eller letar ni efter en bra aktivitet för möhippan eller svensexan?

LOVE(LY) FRIDAYS

Starta helgen på bästa vis. Checka in, koppla av och bara njut en stund innan spa och en romantisk 3-rätters middag väntar i mysiga restaurang Kava.

20%

@frosoparkhotel