Festsugen

Har du något stort att fira? Vi kan ta emot upp till 300 gäster, men kan även ge det lilla sällskapet något alldeles extra.

Sy ihop festen eller middagen med någon rolig aktivitet, hinderbana, bouleparty eller stafett på vår trail run.

Vi tar dig hela vägen från planering till att skapa minnen för livet. Skicka iväg ett mail till conference@frosoparkhotel.se eller fyll i formuläret nedan för bokningsförfrågan.

Bröllop

Bröllop är något speciellt, att fira kärleken till varandra, det vet vi! Om ni dessutom vill gifta er med fantastisk utsikt så finns Frösö Kyrka två minuter bort, det är inte för inte som det är en av Sveriges populäraste (och vackraste) kyrkor.

Vill du bjuda gästerna på något extra? Vi kan hjälpa till ordna allt från SPA, mountainbike eller hikebröllop. Vår festvåning kan dessutom ta upp till 300 gäster, och självklart kan ni som brudpar bo i en av våra bröllopssviter där vi dukar upp med bubbel, fruktfat och ser till att ni kan njuta av ett härligt bubbelbad.

BRUDPAR

I en svit på femte våningen väntar mousserande vin, fruktfat, choklad och bubbelbadkar. Ett riktigt skäm-bort-dig-paket som kanske rent av blir en gåva den här alldeles speciella dagen?

Prisförfrågan