ART

Runt om på Frösö Park Hotel hittar du flera olika verk av fotografer, konstnärer och illustratörer.
Ofta med koppling till Jämtland genom både motiv och kreatör.
Ta gärna en rundvandring, sänk pulsen och smaka på varje verk.

HOTELLKORRIDORER

VÅNING 1 & 2

SANDRA PETTERSSON

Började sin bana inom fotografyrket år 2006. Hon är verksam i Jämtland, med bas i Hackås utanför Östersund och levererar redaktionellt och kommersiellt bildmaterial till företag, organisationer, tidskrifter och privatpersoner. Hennes motiv avbildar ofta Jämtlands vackra skog och natur.

VÅNING 3

GÖRAN STRAND

En fotograf som fått stor uppmärksamhet och flera utmärkelser för sina bilder och filmsekvenser av olika himlafenomen. Han har bidragit med film- och bildmaterial till både svenska och internationella filmproduktioner och många av hans bilder har utsetts till ”Astronomy Picture of the Day” av NASA.

VÅNING 4

FJELLTOPP

Med Fjelltopp vill illustratörerna och fotograferna Emeli och Mathias hylla allt som naturen och fjällen har gett oss, och fortsätta att sprida kärleken till vår vackra fjällvärld. ”Det är en magisk plats och en aldrig sinande källa till inspiration för oss.”

VÅNING 5

HENRIK LJUSBERG

Henrik Ljusberg är en fotograf och konstnär baserad i Östersund och fotograferar främst dokumentära landskap och porträtt. I bristen på sol, dåliga vägar och en ständig nyfikenhet att se nånting nytt växer oftast Henrik Ljusbergs projekt fram. Att arbeta med dom är en slags psykologisk befrielse. Ett sätt att vara på platsen man befinner sig på, där och då, att varsebli och att glååm mer.