Storsjöbadet - äventyrsbad och relax året om

Storsjöbadet i Östersund – Äventyrsbad och relax året om
3 juni, 2016 Frösö Park Hotel

Sugen på äventyrsbad med vindlande rutschkanor, forsar och hopp? Eller kanske bara en lugn dag i relaxen med bubbelbad och bastu? Oavsett hur du föredrar att njuta av vatten så erbjuder Storsjöbadet det mesta. Och har du barn så är Storsjöbadet platsen för dig, oavsett årstid.

På Storsjöbadet kan du lätt spendera en hel dag i badanläggningens faciliteter; här finns bubbelpooler, äventyrsbassäng, motionsbassäng, undervisningsbassäng, fors, vattenfall, grotta, klättervägg, rutschkanor (med eller utan ring) och barnpooler för de allra minsta. Givetvis kan den modige och varmblodade även simma ut och njuta av ett utomhusdopp i 20 minusgrader. Givetvis finns det också möjlighet att gå simskola, ta olika simmärken och på andra sätt öva sina färdigheter.

Är du över 18 år så finns också relaxen en våning upp med relaxavdelning, ute- och inomhusbubbelpool, flertalet bastur och aufguss. I Storsjöbadets lokaler huserar också en av Sports Gyms anläggningar – så varför inte passa på att träna lite innan bastu och bad?

På sommaren öppnar Storsjöbadets uteanläggning med stor pool, gräsytor för solbad och lekplats med klätterställningar och rutschkanor. Här kan du njuta av en egengjord matsäck eller fika. Självklart går det lika bra att köpa något i badets restaurang, du kommer inte behöva gå hungrig från badhuset.

Storsjöbadet har frikostiga öppettider men kolla gärna här innan du packar badkläderna.

BOKA RUM