Fri online-träning för våra gäster

 

 

 

Fri online-träning för våra gäster

 

 

 

Som första hotell i Sverige erbjuder vi dig som gäst gratis yoga och träning online via Yogobes onlinetjänst.

Vi är ett spa- och sporthotell med en profil inom träning och unika naturupplevelser. Utöver vårt fantastiska spa, gym, hinderbana och aktiviteter utomhus så vill vi erbjuda våra gäster ytterligare träningsformer för att nå en bredd som passar alla. Genom att tillhandahålla yoga och träning online till alla våra gäster så känner vi att vi närmar oss.
Yogobes träningspass leds av ledande svenska profiler och experter inom träning och hälsa. Målet med vårt samarbete är att våra gäster mår bra och känner att vi gör allt för att de skall få den bästa möjliga hotell- och spa-upplevelsen.
Vi har dessutom en gemensam vision om att få fler människor att må bra och träna regelbundet i sin vardag, både hemma och på resan.
Genom att erbjuda Yogobe med videosekvenser inom yoga, träning, mindfulness och meditation till våra gäster så tar vi denna intention med ända in på gästens rum. Yogamattor finns att låna på hotellet – det är bara att välja plats, rulla ut mattan och logga in via din mobil, dator eller surfplatta. Givetvis kan du också utöva yoga och träning i vårt spa med utsikt över fjällvärlden eller varför inte ute i den storslagna jämtländska naturen.

Vid frågor maila till q.frosopark@choice.se eller ring 063-16 50 00