Längdskidor i böljande granskog

 

 

Längdskidor

 

 

 

Längdskidor i böljande granskog

I direkt närhet till Quality Hotel Frösö Park finns skidspår med magisk utsikt och genom vackert landskap. Våra skidambassadörer Anna Haag och Emil Jönsson, som bor några kilometer från oss, hjälper till att hålla skidspåren under uppsikt. Trots att vi befinner oss på en ö, är det en häftig tur att åka och faktiskt se mestadels granar och tallar med snötyngda grenar och Oviksfjällen i fjärran.

Naturspåret som går upp till Frösö Kyrka och tillbaka är ca 5 km och en perfekt utflykt för familjen eller för dig som vill ha en skön längdtur i klassiska spår. Glöm inte att stanna för ett fotostopp uppe vid kyrkan, utsikten är magisk!

Barnspåret passar den lite mindre åkaren och finns precis på baksidan av hotellet, här kan du ta en lagom lång längdtur med utsikt mot fjällen och samtidigt ha nära in för att värma kalla fötter, spåret är ca 900 meter.

Alla våra längdspår dras på natursnö vilket gör att det allra bästa är att fråga vår reception om aktuell spårstatus eller kolla in @frösö fjället på facebook!