Spa – Inför ditt besök

frosoparkspa_white

Välkommen till Frösö Park Spa

ÖPPETTIDER 

Måndag – Torsdag 11.00 – 20.00 // 290 kr (hotellgäster 100 kr)
Fredag – Söndag 9.00 – 21.00 // 450 kr (hotellgäster 250 kr)
Söndag 9.00 – 20.00 // 450 kr (hotellgäster 250 kr)

BARNTIDER
Halva priset för barn 4-12 år i vuxens sällskap, under barntider.
Måndag – torsdag 11.00-14.00
Fredag – söndag 9.00-14.00

*gäller även helgdag/röda dagarINFÖR DITT BESÖK

Vi rekommenderar att du kommer 30 min före din behandling börjar så att du hinner duscha innan du går in och möter din terapeut. Under alla våra behandlingar använder vi oss av en handduksteknik så att du inte skall känna dig obekväm. De flesta behandlingar kommer man till utan underkläder. I din entré ingår lån av badrock och handduk, du får även ett par tofflor. Om du planerar att träna föreslår vi att du gör det först så att du hinner duscha av dig innan du går in till din behandling.

Tänk på att om du kommer försent till din behandling innebär att det blir mindre tid för din behandling då denna måste avslutas i utsatt tid. Vi har få möjligheter att förlänga din tid då vi oftast är bokade med ny kund direkt efteråt.

HOTELLGÄSTER
Om du är hotellgäst, byt om till badrock och tofflor på ditt rum. Handduk får du låna när du kommer ned. Ta ej med värdesaker till spa. Vi kan hjälpa dig att ta hand om ditt rumskort i receptionen. För att hjälpa kroppen att tillgodogöra sig alla upplevelser fyll gärna på med vatten under din vistelse. Vill du träna gör du företrädesvis det innan besöket på spa. Ta med egna träningskläder och badkläder.

ATT BOKA BEHANDLING
Du bokar din behandling på telefon 063-16 50 00 eller skicka en mailförfrågan via q.frosopark@choice.se . Specificera gärna vilken dag, vilket datum och vilken behandling du är intresserad av. Om du har några allergier, är gravid eller önskar en specifik terapeut meddelar du det vid bokningstillfället. Eventuell avbokning eller ändring sker alltid via bokningen på telefon 063-16 50 00. Detta måste ske senast 24 timmar för din behandlingstid startar. Ej avbokad behandling debiteras med fullt pris.

BOKNINGSBEKRÄFTELSE
Då din bokning är gjord skickar vi en bekräftelse via e-post. På bekräftelsen finner du viktig information gällande omboknings- och avbokningsregler.

AVBOKNINGSREGLER
Eventuell avbokning eller ändring sker alltid via kundservice på telefon 063-16 50 00. Detta måste ske senast 24 timmar för din behandlingstid startar. Ej avbokad behandling debiteras med fullt pris.

BETALNING
Vi är ett kontantfritt hotell, det går bra att betala med kort eller Swish. Du betalar din behandling när du checkar ut, har du ett presentkort skall detta presenteras vid incheckningen i SPA receptionen. Om du skall betala med ett presentkort skall presentkortsnumret uppges vid bokningstillfället. Vid bokningstillfället kommer vi att fråga efter ett kontokortsnummer för att säkerställa din bokning. Vänligen ha detta tillgängligt för att underlätta för bokningspersonalen. Det är viktigt att du kontrollerar ditt presentkorts giltighetstid samt att du tar med ditt presentkort vid ditt besök hos oss.

PRESENTKORT
Presentkorten har en giltighetstid på ett år från utfärdat datum. Vi reserverar oss för prisförändringar om presentkortet är utställt på en specifik behandling och inte utnyttjats inom fastställd tid. Det går bra att använda presentkortet till annan behandling än det som är skrivet, då får du som kund tillgodo värdet av behandlingen vid inköpstillfället och betalar eventuell mellanskillnad vid besöket. Presentkort återlöses ej mot kontanter och eventuell mellanskillnad återbetalas ej. Borttappat presentkort ersätts ej. Köp presentkort här »

ÅLDERSGRÄNS
Kom ihåg att gästerna kommer på Spa för att få lugn och ro, vänligen prata därför med små bokstäver under vistelsen. Barn som är blöjfria och är 4-12 år är välkomna i vuxens sällskap.

FILM OCH FOTO
Ta gärna fina bilder, men tänk på att ta hänsyn till andra gäster. Använd gärna #frösöparkspa och #frosoparkhotel

MOBILTELEFON
Här på Frösö Park Spa vill vi ha en så mobilfri zon som möjligt, så att våra gäster till fullo kan ta tillvara på denna oas av lugn och harmoni. Låt därför din ringsignal på telefonen vara på tyst under din vistelse här. Om du måste ta emot eller ringa ett samtal ber vi att ni går undan lite innan ni svarar. Helst ser vi att ni lämnar er mobil i ert skåp.

PERSONUPPGIFTER
Alla personuppgifter användes endast för bokningshantering, bokningsbekräftelse och information som ser till att våra tjänster fungerar på bästa sätt. Våra register behandlas efter PERSONUPPGIFTSLAGEN. Vi garanterar att ingen tredje part får tillgång till era uppgifter.

KONTRAINDIKATIONER
Omständigheter då det är olämpligt att ta en behandling
Nedan finner du en lista på då det är olämpligt att ta en behandling. Vänligen läs igenom denna så att vi kan fortsätta erbjuda dig en fantastisk upplevelse här hos oss på Frösö Park Spa.

Vid ansiktsbehandlingar bör du ange:
• om du har någon allergi
• om du har något besvär som är viktig att vi känner till
• om du äter någon medicin
• om du använder linser vänligen ta ut dessa innan behandlingen börjar

Vid dessa tillfällen är det direkt olämpligt att ta en ansiktsbehandling:
• om din hud är solsvedd
• om du är förkyld eller har feber
• om du äter speciella mediciner för problem med huden i ansiktet

Vid massage bör du ej ta behandling om du:
• är förkyld eller har feber
• har aktiva hudproblem
• har inflammationer någonstans i kroppen
• äter penicillin

Vid kurbad och bodyscrub bör du ej ta behandling om du:
• om du är förkyld eller har feber
• har aktiva hudproblem
• har inflammationer någonstans i kroppen
• blodpropp
• elakartade tumörer
• andra infektioner
• graviditet (gäller de första tre månaderna för bodyscrub och under hela graviditeten för kurbad)

 

Efter alla våra behandlingar kommer våra terapeuter att förklara hur du kan fortsätta behandlingen hemma. Detta för att du skall få mesta möjliga effekt av din behandling. Terapeuten kommer även att ge dig förslag på produkter som är speciellt anpassade för din hy vid det behandlingstillfället. Produkterna kan du köpa direkt av din terapeut, vid in/utcheckningsdisken eller via vår hemsida.

MEDLEM I SVENSKA SPAHOTELL
Vi är medlem i Svenska Spahotell, som är en förening för svenska högkvalitativa anläggningar med spaverksamhet. För medlemskap i föreningen krävs att man uppfyller uppställda kriterier inom de fyra hörnstenarna; rörelse, vila, näring och beröring. För dig som gäst är vår anläggnings medlemskap en garanti för att vi erbjuder ett högklassigt utbud av behandlingar samt att dessa utförs av certifierade och välutbildad personal. Läs gärna mer på deras hemsida: www.svenskaspahotell.se