TIPS

Skidtur ger nya idéer
30 december, 2014 Frösö Park Hotel

Skidtur ger nya idéer

Vi tror på frisk luft, uteliv och träning. Vi tror att ert möte eller konferens blir effektivare och kreativare om ni kryddar det med aktiviteter. Då sätter man hjärna och hjärta i arbete. Hos oss på Quality Hotel & Resort Frösö Park finns alla förutsättningar till olika aktiviteter.

I maj 2015 slår Sveriges nya hotell och mötesplats upp portarna på ön Frösön i Östersund. Med utsikt över Storsjön och fjällvärlden i väster finns en naturlig tillgång till skidspår, skridskoåkning och andra uteaktiviteter. Här är det lätt och självklart att röra på sig så packa med träningskläderna. Frisk luft ger energi och idéer när man är ledig också såklart. Passa på nu i mellandagarna att vara ute och tanka energi.

Snön har precis kommit till Frösön och Östersund så ut och njut! Quality Hotel & Resort Frösö Park hoppas på att utöka längdspåren på Frösö Park till att vara 3, 5, 7 och 10 km klara till nästa säsong då hotellet är i drift. Nu spåras det en del i området med ideella krafter. Här kan man hålla sig uppdaterad om skidspårens status på Skidspår.se alternativt Facebook-gruppen Längdspår Östersund.

Eller har du koll på bra skidspår på Frösön eller i Östersund med omnejd? Tipsa gärna så delar vi vidare!

Våra världsstjärnor Anna Haag och Emil Jönsson hjälper också till att spåra :)
Bilderna är länkade till Anna och Emils Instagram-konton, följ deras vardag där.

Emil Jönsson & Anna Haag Anna Haag & Emil Jönsson