Midsommar med dygnet-runt spa

Midsommarfirande med midnattssol och dygnet-runt spa

Dagen som aldrig tar slut och sommarens mysigaste helg är väl ändå midsommar, här på Frösön och i norra Sverige går solen normalt sett inte helt ner under horisonten från maj fram till juli vilket gör att dag och natt flyter samman. Vill du hoppa över små grodorna och inte känna press över inlagd sill och släktträffar?!

Fira en avkopplande midsommar där allt är ordnat i förväg och det enda du behöver ordna är trevligt sällskap (eller om du vill, ta bara med dig själv). Vi passar på att ta vara på solens kraft och öppnar Frösö Park Spa kl. 11 på midsommarafton och håller öppet hela dagen och hela natten fram till kl. 20 lördag 23/6. Mys runt i morgonrock, låt dag bli natt och dag igen, gå på spa, ät och må gott, missa inte upplevelsen att blicka ut över fjälltoppar i en varm pool i midsommarnatten. Sov gott i lyxiga hotellsängar och vakna utvilad till en lång hotellfrukost som sträcker sig till kl 15.00 på lördagen.

Är du golftokig så vill vi tipsa om att kombinera paketet med Frösö Park Midnattsgolf -tävling som är tävlingen som sträcker sig över midnatt, 36-hål med spelstart första varvet 16.00 och andra varvet 22.00 på midsommarafton, tänk att slå ut på kvällen, komma tillbaka på natten och njuta av spa, för att sen somna gott och äta en lång hotellfrukost när du vaknar, tävlingen avslutas med prisutdelning i samband med frukost kl. 12 lördag 23/6 –  anmälan till tävlingen görs via golf.se
(tävlingen kräver minst 10 pers för att bli av)

I paketet ingår:

• Boende del i dubbelrum, 2 nätter fre-sön
• Midsommarmiddag 3 rätter, lördag
• Spaentré inkl. 24 h midsommarspa
• Sparitual med utvalda spaprodukter
• Frukostbuffé inkl. utökad frukost till kl 15, 23/6
• Fri parkering
• Gym inne och ute samt hinderbana
• Yoga kl 8, lördag/söndag

Tillägg:
Startavgift golftävling ”Frösö Park Midnattsgolf” 120 kr/pers
Bubbel & Chark på rummet vid ankomst 275 kr/för 2 pers
Enkelrum +300 kr/natt
Middag 3 rätter, fredag 425 kr/pers

Pris 2350 kr per person/2 nätter