< TILLBAKA TILL FRÖSÖ PARK HOTEL

NYA FRÖSÖ PARK HOTEL

NYA FRÖSÖ PARK HOTEL HANDLAR OM ATT HÄMTA NY KRAFT

Följ med på vår spännande resa under våren – när vi uppdaterar allt från inredning, restaurangkoncept och utbudet på hotellrummen.
Vi skapar en plats som låter dig koppla bort vardagen och fylla på med energi. Hotellet byter också kedja, från Quality
och kliver in i Nordic Hotels & Resorts, en samling av unika hotell under ett paraply fortfarande inom Nordic Choice.

”Efterfrågan på hälsosamma sätt att njuta och må bra ökar hela tiden. Men själva definitionen av njutning och avkoppling har förändrats. Idag handlar det inte bara om att ligga i en varm pool. Man vill också röra på sig, bli berörd, uppleva naturen, och äta gott och smart. Vi ska bli en ännu tydligare plats för aktiv avkoppling och återhämtning. En plats där kroppens rörelse och återhämtning sätts i fokus, säger Björn Hemmingsson, vd Frösö Park Hotel”

Läs mer och följ gärna vårt pressrum

FLUFFIGARE KUDDAR OCH NY HUD- & HÅRVÅRDSSERIE

Att vakna utvilad i en fluffig hotellsäng och bara släppa vardagens alla måsten – det är kvalitetstid, det har vi tagit fasta på när vi vidareutvecklar våra hotellrum i vår.

Mer fluff och träning

Fluffigare kuddar, täcken och mjukare sänglinnen är en självklarhet, men vi skapar även utrymmen för skönt häng och möjlighet till egen träning på rummet.

Egen hud-& hårvårdsserie

På rummet kommer också en helt unik hud- & hårvårdsserie att finnas. I samarbete med det lokala bolaget Bio Gen Active® har vi utvecklat hud- och hårvård till badrummet, produkterna är miljö- och hälsooptimerade och baserade på vassle, väldigt bra för både din kropp och planeten.

 

NY WEBB OCH INSPIRATION

I början på maj lanseras vår nya hemsida där du som besökare enkelt kommer att kunna navigera bland våra upplevelser, erbjudanden och unika paket – det kommer också att vara en plats för att hämta inspiration inför din hotellvistelse – dessutom får du alltid bäst pris här och vi gör det superenkelt att boka.

Ta del av alla nyheter och erbjudanden
först av alla signa upp i vårt nyhetsbrev >>

Kolla in våra aktuella paket och boka här >>

GRÖNT MEDVETANDE OCH EGET BAGERI

Just nu pågår arbetet med att landa i ett ännu bättre restaurangkoncept för dig som hotellgäst och restauranggäst – något som redan är påplats är vår fantastiska bagare Josefine som serverar nybakat bröd till både frukost, lunch och middag.

Restaurangkonceptet i helhet växer så det knakar och vi kommer släppa löpande nyheter under hela april, men det vi har tagit fasta på är att det gröna medvetandet kommer att ta större plats och att du som gäst ska må gott oavsett vilken sinnesstämning du än befinner dig i. Kika in här med jämna mellanrum så lovar vi att fler nyheter kommer.

PULS UPP

Frösön är en idealisk plats för den som vill höja pulsen, vi tillsammans med det nyetablerade aktivitetscentret på området erbjuder allt från SUP, vandringsstavar, hyrcyklar, MTB, kajak och löpcoaching under barmarksperioden. Till vintern utrustning för längdåkning, snöskor, långfärdsskridskor och norrskensturer. Dessutom har vi en av Sveriges vackraste golfbanor och ett Padel Center som granne.

Vi planerar för fullt sommarens aktivitetsprogram, yoga, obstacle-race och fler markerade leder är bara några av årets aktivitetsnyheter.

PULS NER

Frösö Park Spa med förnimmelser av Jämtland ger både återhämtning och energi. Vi fortsätter arbetet med att skapa aktiviteter som både höjer och sänker pulsen för besökaren, vi lanserar i dagarna ett till Yoga-pass, ett kvällspass som syftar till att både stärka och stressa ner, vi utvecklar våra Aufguss-sittningar, vår Spa-ritual och vår behandlingsmeny.

Frösön i sig inbjuder dessutom till vackra naturupplevelser och avkopplande uteliv, bara ett stenkast från oss ligger vackra Bynäset, ett fantastisk friluftsområde med plats för promenad och rekreation.

Aktuella erbjudanden

 • Love(ly) fridays

  Starta helgen på bästa vis med den du gillar extra mycket. Checka in, koppla av och bara njut en stund…

 • Fredag hela veckan

  Fredag hela veckan under vecka 24, boka vårt populära Love(ly) fridays paket med valfri ankomstdag.

 • Midsommar med dygnet-runt spa

  Fira en avkopplande midsommar där allt är ordnat i förväg och det enda du behöver ordna är trevligt sällskap (eller…

 • Bo 3 nätter betala för 2

  Unna dig och hela familjen en riktigt skön vårvistelse under våren. På Frösö Park bor du bekvämt med mängder av…

 • Spapaket, fr 740 kr/p.p

  Bada under norrskenet. Känn hettan i Skogsbastun. Följ ritualen som vitaliserar hela dig. Unna dig sedan spa-behandlingen din kropp och…