Blogg

Lägg konferensen ute i naturen
19 oktober, 2014 Frösö Park Hotel

Lägg konferensen ute i naturen

Vi tror att de flesta människor mår bäst och får sina klokaste idéer när de är ute och rör på sig. Vi har tagit fasta på det! Hos oss är det lätt och självklart att röra på sig. Vi gillar sport och uteliv, så packa med träningskläderna när du ska till Frösö Park!

I vår blogg vill vi inspirera till mer träning, mer uteliv och mer kreativa aktiviteter kring möten och evenemang hos oss.

Vi på Frösö Park Hotel och Frösö Convention Center samarbetar bland annat med Sofie Jugård Löfgren som driver företaget Aktivut. De arbetar med Outdoor event marketing som är en metod för att förstärka kundens varumärke genom friluftsliv kopplat till socialt ansvarstagande, natur, hälsa och ledarskap.

Sofie brinner för friluftsliv och en hjärtefråga är att locka fler ut i naturen på alla möjliga vis. Hon förklarar varför vi ska lägga konferensen ute i naturen.

– Jag lovar att det bidrar till att stressnivåerna sänks och att personalen kommer gladare till jobbet. Dessutom vet vi att kreativiteten flödar vid fysisk aktivitet, frisk luft och inspiration från naturen. Ta även med kunder och samarbetspartners ut så förstärker ni banden till dem. Kanske på ett promenadmöte?

Tips på aktiviteter att göra utomhus på konferensen:

1. Följ med vår guide som tar er på en Frösövandring i historiens tecken.
2. Cykla eller spring på de fantastiska stigarna som finns runt knuten på Frösö Park.
3. Teambuilding och utmaningar vid sjökanten.