Möten & event

 

 

Möten & event

 

 

 

Go big, möjligheterna är oändliga

Vill ni ha en traditionell konferens, loungefest, årsmöte, produktlansering, kick-off, workshop eller kanske en utställning? Möjligheterna är oändliga. Vi trollar med tyger och ljus för att få intimitet. Vårt stora kontaktnät av ljud- och ljustekniker, artister, underhållare och föreläsare står till ert förfogande.

Kontakta oss för mer information och idéer.

GÖR FÖRFRÅGAN

Inspireras av exempel på event som vi genomfört på Frösö Park Arena


Länsförsäkringar – Allsång

Länsförsäkringar Jämtland bjöd in till en härlig kundkväll för hela familjen med allsång. Det var mässaktiviteter, kakkalas och en artistkavalkad utan dess like. 1 500 personer sjöng och myste på Frösö Park Arena.
Läs recensionerna » 


Mittuniversitetet – Akademisk middag

”Det var ett lyckat arrangemang i en rymlig lokal som gjorts både inbjudande och festlig. Till detta en mycket välsmakande och aptitlig meny – vi kommer gärna tillbaka!”
Lena Stenmark, Mittuniversitetet


Opus

Opus Capita – Kick Off

200 personer från företaget Opus Capita samlade alla som arbetar på kontoret samt kontoren från Finland, Lettland och Polen.

Dagen startade med grillade korvar vid Kungsgårdsviken och därefter tog företaget Aktivut över och genomförde en teamaktivitet som gick ut på att i miljön runt Kungsgårdsviken lösa ett antal svårigheter.

Samling på eftermiddagen för kaffe och därefter föreläsning i Frösö Park Arena i biosittning.

Två aktiviteter genomfördes sedan i Gate 1, vår största hall, där alla deltagare delades in i grupper och fick måla en tavla med ledning av konstnären Kajsa-Tuva Werner. Därefter genomfördes en dansaktivitet där en av Östersunds mest erfarna dansare, Wendla Karlsson, lärde alla danssteg.

Kvällen avslutades med middag kring runda bord med levande kandelabrar och Ständut Black på scenen.