Frösö Park Arena

logotyp-fa%e2%95%a0erg_frosoparkarena

Norrlands största mötesplats

Välkommen till Frösö Park Arena, Östersunds kongress-, evenemangs- och mässcenter. Beläget 3 minuter från Åre Östersund Airport. Frösö Park Arena tar emot 3 500 gäster, har 4 000 kvm flexibel golvyta och erbjuder hög säkerhet och personlig service för den stora internationella kongressen, en branschmässa eller en konsert.

GÖR FÖRFRÅGAN

SNABB OCH EFFEKTIV
Vi står för personligt engagemang och norrländskt lugn. Vi garanterar att kunna rodda om våra lokaliteter på 48 timmar, vi har bra utrymmen att förvara eventuellt material och vi finns på plats när ni kommer för att starta upp ert arrangemang.

LOKALER I ETT PLAN
Våra lokaler är stora och flexibla och allt ligger i ett plan. 4000 kvadratmeter, öppningsbara väggar samt 8 meter i takhöjd.

TILLGÄNGLIGT OCH SÄKERT
Frösö Park Arena är mycket väl anpassat för funktionshindrade eller andra som behöver extra utrymme eller lättillgängliga lokaler. Området ger stora möjligheter till säkra arrangemang.

GALET OCH UNIKT
Visst fixar vi in en giraff eller ett flygplan i Arenan. Takhöjden är hela åtta meter och flexibiliteten i lokalen gör det enkelt när du vill leda in giraffen eller köra in flygplanet. Hos oss är faktiskt nästan allt möjligt. Om ni vill så vill vi! Vi har ett brett kontaktnät av föreläsare, aktivitetsbolag och eventbolag för att skapa ett minnesvärt evenemang. Kontakta oss så spånar vi på galna idéer tillsammans!