Blogg

Konferens med både pulshöjare och nedvarvning
30 januari, 2015 Frösö Park Hotel

Konferens med både pulshöjare och nedvarvning

Vår filosofi är att de flesta människor både mår som bäst och får sina klokaste idéer när de är ute och rör på sig. Det har vi tagit fasta på när vi skapat vårt konferenskoncept. Omgivningarna inbjuder till både promenader, skidturer och golfrundor och tillsammans skapar vi det möte du vill ha.

Kombinationen av kreativa mötesrum med inspirerande omgivningar som ska hjälpa dig att nå framgång i våra konferenspaket. Dagarna fyller vi med nyttigheter för kropp, knopp och själ.

Inom kort börjar Jämtlands femte årstid, vårvintern och då öppnar Östersund sin stolthet: Vinterparken. Det innebär massor av aktiviteter för stora och små på och kring Storsjön. Här kan man åka skridskor, hundspann, skoter, grilla, sola, ta en längre tur på isen med både långfärdsskridskor, spark och längdskidor mm. Här samlas Östersundare och turister och njuter av vårsolen under februari, mars och april.

Ta till exempel en tur på långfärdsskridskorna från Kungsgården som ligger nära vårt hotell och fika i Badhusparken, det blir en tur på 9,5 km enkel väg. Eller varför inte en tur till Verkö Slott? Frösön kan också stoltsera med att ha en slalombacke med utsikt över Östersund. Gustavsbergbacken erbjuder utförsåkning för stora och små och ligger enbart 10 minuter från stadens centrum och endast 5 minuter från Quality Resort & Hotel Frösö Park!

Se till att njuta av Jämtlands vårvinter!