YOGA AW

Testa på ett annorlunda fredagsmys i form av Yoga AW där kroppen tillåts att släppa veckan som varit och hitta balans. Kliv in i helgen med ny energi och kraft!

Efteråt bjuder vi på tilltuggsmingel i form av bubblig dryck, ostar, marmelad, oliver m.m.

Utvalda fredagar under hösten/vintern. Föranmälan sker till spa@frosoparkhotel.se eller 063-165000, senast 24 h före planerad aktivitet.

*maxantal 15 personer.


PROGRAM

23/9 Yogasekvens för matsmältning: Yoga för magen
Ett hälsosamt matsmältningssystem är nyckeln till god hälsa, stress eller ångest kan vara den vanligaste orsaken till negativ inverkan på matsmältningssystemets funktion. En dålig matsmältningskanal kan leda till långvariga hälsokomplikationer.


21/10 Yogasekvens för ryggsmärta/värk och stelhet i nedre delen av ryggen

Smärtan i nedre delen av ryggen ökar. Pga mer skärmtid, stillasittande livsstil och snabbare degeneration av muskler, vilket leder till allt mer kronisk smärta i ryggen. Många gånger är ryggsmärtor hanterbara och blir bättre med egenvård.


18/11 Yangsekvens och yinyoga för hjärtat

Den första sekvensen yogaställningar utgör yang för hjärtat, för att få bättre flexibilitet med axlarna, bröstet och diafragman. Yang = Uppvärmning, för att skapa värme. Därefter utövas yinyogaställningarna genom att hålla varje ställning längre stund.


16/12 Klangmediation

För återhämtning, vila, påfyllnad och läkning. Genom vibrationerna från tonerna av klangskålarna uppnår du en djup avslappning som aktiverar kroppen förmåga till självläkning och återhämtning. Klangskålen skapar en vibration som går igenom hela kroppen ända ned till cellnivå och renar och balanserar kroppens energi.