SPA-ROADTRIP

Djupa skogar och höga fjäll – en oslagbar kombo om du frågar oss!

Frösö Park Hotel och Selma Spa erbjuder nu en upplevelse utöver det vanliga. 4 dygn, 2 spahotell, en spa-roadtrip från skog till fjäll!

Som resesnacks under din roadtrip bjuder respektive
spahotell på en picknickkorg att ha med längs vägen. Upptäck de värmländska skogarna i kombination med vidsträckta fjäll under en minisemester i sommar eller till hösten.

Hos oss på Frösön upplever du det moderna spahotellet med prisbelönat Jämtländskt spa och en storslagen utsikt över Oviksfjällen i väst. Här kan du hämta ny kraft och ta in den fantastiska naturen med alla sinnen. En plats där pulsen får tid att gå upp men också tid att landa. Bara 5 minuter bort ligger
Östersund-Frösö golfklubb och Åre Östersund flygplats.

Hos Selma Spa, Sveriges första spa, i Sunne går träning och återhämtning hand i hand, allt med ett tänk genomsyrat av omsorg och ansvar för vår planet och alla oss som bor här. Med den fantastiska naturen in på knuten finns möjlighet till härliga skogspromenader, löpturer och cykling i både skog och på landsväg.

I paketet ingår:

⦁ 2 x övernattning Selma Spa + 2 x övernattning Frösö Park Hotel
⦁ 2 x frukost Selma Spa & 2 x frukost Frösö Park Hotel
⦁ Entre till spa & relax med olika bastu- och poolområde
⦁ Gym & träningspass
⦁ Badrock och tofflor att låna
⦁ Picknickkorg från respektive hotell som resesnacks under din roadtrip

Du väljer själv när du vill komma och besöka oss, på Selma spa först och avsluta sedan på Frösön eller omvänt – alternativt besök oss vid olika tillfällen framöver.

Boka Selma Spa & Frösö Park Hotel -erbjudandet:
Uppge kod: SPAROADTRIP och gör din bokning via reservation@selmaspa.se eller hello@frosoparkhotel.se för att nyttja dealen.

2 + 2 övernattningar, 5990 kr för 2 pers i dubbelrum

Bokningsbart under hela 2020.