PRIMAL WEEKEND VÄCK LIVET I DIG

Känner du dig fast och överväldigad i vardagens ekorrhjul? Har du svårt att stanna upp, känna efter och hitta tillbaka till lugnet? Människan är inte stöpt efter det moderna samhällets förutsättningar. Konstant stress, osund produktivitet och stillsamhet har gjort att vi har tappat kopplingen till naturen och oss själva. Väck livet och energin inom dig under vår Primal Weekend med Isak Löfquist. Ät likt dina förfäder, kliv upp med solen, hitta din andning och återfå kopplingen mellan naturen och ditt inre. Ta sedan med dig kunskapen och helgens erfarenheter till din vardag.

 

FEM GRUNDPELARE FÖR VÄLMÅENDE

Under helgen går vi igenom Isaks fem pelare för välmående.

SÖMN – Den viktigaste delen. Att leva med vår cirkadiska rytm. Vakna med solen och somna efter solnedgången.

MOVEMENT – Uttryck din energi. Spring, lyft, klättra, simma, dansa, brottas, lek och utforska. 

INTROSPEKTION/MEDITATION – Blicka inåt. Lär dig kontrollera dina tankar. Bli bekväm i ensamheten och stillhet utan stimuli. Våga känna på djupet.

MAT SOM MEDICIN – Ät som du är skapt för. Vår grundläggande anatomi och vårt matsmältningssystem har inte ändrat sig de senaste tusen åren. Ät istället som vi evolutionärt har gjort! Alla måltider kommer anpassas för att följa Primal Weekends kost.

NATUREN – Oavsett var du bor eller är uppvuxen så kommer vi alla från naturen. Det är här vi läker. Grounda med dina bara fötter mot moder jord, känn solens strålar mot din nakna hud, lyssna på fågelkvitter och njut av att bada i naturens vattendrag.

Boka din Primal Weekend

1/4-2/4
Pris från 2495 kr/ person
Maila hello@frosoparkhotel.se för att boka din plats.