A KIND OF CHRISTMAS DINNER MED BODIL X MARKUS

Frösö Park Hotel x Bodil & Markus
19 NOV & 10-11 & 18 DEC

Välkommen till en magnifik miljö där det traditionella buffébordet är ett minne blott. Vi har istället fokuserat på att skapa en riktigt skön stämning och en julsymfoni av smaker och välbehag för alla sinnen, där mindre trängsel ger mer plats för umgänge.

1895,- per person i delat dubbelrum

Vår underhållning dessa kvällar består av:
Duon Markus Ernehed (född och uppvuxen i Jämtland)
& Bodil Johansson (Östgöten som bott i Jämtland 9 år)

Markus verkar som musiklärare vid kulturskolan, som frilansmusiker, fältartist i Afrika & har vid flera tillfällen turnerat i USA med olika ABBA tribute band.
Utöver piano lirar Markus även gitarr, dragspel, munspel & framförallt saxofon. Sjunger gör han också, ni har säkert hört honom på P4 toppen.

Bodil är frilanssångerska och har tidigare jobbat som showartist på Wallmans salonger & på Sunwing Resort i Thailand, på Teneriffa & på Cypern. Hon har medverkat i många olika konstellationer & har bl.a sjungit ihop med Shirley Clamp & körat till Måns Zelmerlöw. År 2019 startade hon BOOM Entertainment & julen samma år producerade Bodil & hennes två showkollegor i Ladies Club en egen julshow här på Frösö Park.

Perioden 18 november – 18 december finns möjlighet för större grupper, sällskap & företag att abonnera delar av hotellet & restaurang för en egen julbordskväll med middag, underhållning och övernattning (minimum 50 personer för eget gig). Gör din förfrågan på: conference@frosoparkhotel.se