AKVARELL WORKSHOP

Är du nybörjare eller har du målat akvarell ett tag så passar denna workshop-helg dig. På ett i dessa tider ansvarsfullt sätt vill vi bjuda in till en helg fylld av kreativitet och närvaro.

Kursledare är den erfarna akvarellmålaren Marie Andersson från Östersund, Jämtland.

”Marie är en omtyckt kursledare som bidrar till känslan av att inget är omöjligt, allt är möjligt!”

Helgen kommer att varvas i teori, grunderna i akvarell, demonstrationer och praktik. Vi kommer att prova skapa ljus, skuggor och öva på hur man ”tänder” en målning. Framförallt ska vi leka med färger, men också se hur vi kan komponera en bild och helhet.

Mitt mellan fjäll och stad finns massor av inspiration, tillåter vädret så kanske vi målar ute, i annat fall i kurslokalen, men vi kommer oavsett att hämta inspiration från naturen och dess omgivningar.

Du bestämmer själv hur du vill delta under kurshelgen. Behöver du gå ut och ta en promenad, gå på spa eller bara vila så gör du det. Du bestämmer!

Välj mellan 2 tillfällen i höst:
23-25/10 2020 eller 13-15/11 2020

Pris för 2 övernattningar inklusive helpension och entré till Frösö Park Spa 5695:-/person i delat dubbelrum
*Medföljande i dubbelrum 2595:-/person (övernattning, spaentré & måltider ingår)

Vill du komma redan på torsdagen så får du rabatterat pris på den natten, ange kurstillfälle och önskat ankomstdatum vid bokningsförfrågan.

Bokningsförfrågan sker via mail till hello@frosoparkhotel.se

miniantal 8 personer max 18


Övrigt:
Kurslokalen kommer att vara stor och rymlig samt handsprit stationer finns utplacerade. Frösö Park Spa, vackra vandringsleder och möjlighet till träning finns nära till hands under hela helgen för kontemplation och inspiration, så ta med badkläder, bekväma kläder och bra skor.

Material:
1 stort ark akvarellpapper, arches fin gräng 76×56 cm, ingår i kursen. I övrigt tar du med eget material.

Har du aldrig målat tidigare men gärna vill prova på så finns det penslar och paletter att låna samt färgklickar för 200 kr och papper 25 kr/ kvartsark (A3 format) att köpa av kursledaren.